ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Κορωνοϊός: Κλείνει το ειδικό σχολείο-νηπιαγωγείο “Μαρία Δημάδη”

Επιφυλακή και για το 20ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου και το Γυμνάσιο Παναιτωλίου

Μέχρι τις 11 Μαρτίου, αναστέλλει τη λειτουργία του το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Αγρίνιο “Μαρία Δημάδη” που βρίσκεται στον πεζόδρομο Μανδηλαρά.

Η σχετική καταχώρηση στη λίστα του υπουργείου Παιδείας έγινε το πρωί, μετά από κρούσμα σε εκπαιδευτικό.

Ο δήμος Αγρινίου, θα προβεί σε ενεργειες απολύμανσης, ενώ κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στο 20ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου. Στο συγκεκριμενο σχολείο έχει καταγραφεί κρούσμα σε γονέα μαθητή. Προς το παρόν δεν έχει αποφασιστεί εάν το σχολείο ή τμήμα του πρόκειται να κλείσει.

Επίσης η αρμόδια υπηρεσία του δήμου Αγρινίου, ενημερώθηκε για κρούσμα σε μαθητή του Γυμνασίου Παναιτωλίου. Στο συγκεκριμένο κτίριο θα γίνει απολύμανση τόσο στο Γυμνάσιο όσο και στο λύκειο, λόγω συστέγασης, ενώ θα αποφασιστεί εαν σε Τμήμα ή στο σχολείο θα υπάρξει αναστολή λειτουργίας.

Ένα Σχόλιο

  1. Καλό θα ήταν να κλείσουν σε όλη την χώρα τουλάχιστον για 3 εβδομάδες, γιατί τα πράγματα πρέπει να είναι σε πρόληψη και όχι στην τύχη των αριθμών. Πρέπει να υπάρξει μέριμνα από την κεντρική εξουσία και την κ. Υπουργό Παιδείας. Τα μαθήματα μια χαρά γίνονται και από το webex, όποιος θέλει να μάθει στρώνει κώλο κα δεν σουλατσαρει στα πάρκα και στις πλατείες. Αμπάρωμα λοιπόν τώρα αν θέλουμε πρόληψη, και ασφάλεια. Τα άλλα είναι Αέρινες, κουβέντες για να αποφύγουμε την σκληρή πραγματικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button