Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Νέα εξέλιξη με τον “Ηachiko” της Ναυπακτίας-η κόρη του άτυχου 40χρόνου Χάρη Κορώση ζητά την επιστροφή του

Με ένα μήνυμα της η κόρη του άτυχου 40χρόνου Χάρη Κορώση στο προσωπικό της προφίλ στο facebook δίνει μια άλλη διάσταση στην υπόθεση του “Ηahciko” της Ναυπάκτου ή όπως αναφέρει για πρώτη φορά “Blessed” όπως ήταν το όνομα που του είχε δώσει εδώ και αρκετό καιρό πριν ο σκύλος που συγκίνησε την Ελλάδα γίνει γνωστός.

Η νεαρή Ρηγίλλη, με το μήνυμα της ζητά από τον Ισπανό ακτιβιστή που ήρθε για να πάρει τον σκύλο , να τον επιστρέψει καθώς , όπως υποστηρίζει, έχει στενοχωρηθεί και η ίδια αλλά και όσοι φρόντιζαν τον σκύλο καθημερινά.

Η ανάρτηση στο προφίλ της για πρώτη φορά φέρνει στο φως την εκδοχή πως ο σκύλος είχε ιδιοκτήτη που είχε δείξει μια πρωτόγνωρη συμπεριφορά μένοντας για πάρα πολύ καιρό κάτω από το εικόνισμα του πατέρα της πράγμα , στο σημείο όπου είχε σκοτωθεί.

Το γεγονός αυτό που έχει συγκινήσει ολόκληρη την οικογένεια της αλλά και τους ανθρώπους της περιοχής και είχε πάρε μεγάλη δημοσιότητα.

Όμως, όπως προέκυψε, το σκυλί δεν ζούσε και κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, ουσιαστικά ήταν αδέσποτο και ατσιπάριστο, γι’αυτό και ο Ισπανός τουρίστας που το πήρε, ενήργησε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, ώστε να τον υιοθετήσει.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κόρης του Χάρη Κορώση:

Με πληροφορίες από το https://www.nafpaktianews.gr

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close