ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Χρ. Κορδολαίμης: “Ο Π. Μοσχολιός έδωσε ουσιώδες νόημα στον θεσμό που κατείχε”

Μήνυμα έδωσε στη δημοσιότητα και ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Κορδολαίμης, μετά την δήλωση του Π. Μοσχολιού περί αποχώρησης του από την αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Κορδολαίμης, συνεργάστηκε για χρόνια με τον πρώην Δήμαρχο, που όπως επισημαίνει, είχε το πολιτικό βάρος, για να δώσει ουσιώδες νόημα στον θεσμό που υπηρετούσε.


Γράφει ο κ. Κορδολαίμης:

“Είναι βαθιά μου πεποίθηση πως, ιδιαίτερα στην κρίσιμη συγκυρία που βιώνουμε, η πολιτική και τα πολιτικά πρόσωπα πρέπει να διακατέχονται από ήθος, σεβασμό, ποιότητα, εντιμότητα, συνέπεια και σταθερότητα, ώστε να είναι αξιόπιστα και να τιμούν τους πολίτες που εκπροσωπούν.

Αυτές τις αρχές και τις αξίες τις υπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο ο πρώην δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, ένας δήμαρχος με πολιτικό βάρος που έδωσε ουσιώδες νόημα στο θεσμό που κατείχε και που σημάδεψε την πορεία του με επιτυχία.

Τον ευχαριστώ θερμά που περπατήσαμε μαζί στην πόλη που αγαπάμε, που κάναμε σχέδια για την αναβάθμιση της ποιότητάς της, που συνεργαστήκαμε με τον καλύτερο τρόπο για την υλοποίησή τους και του εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στην πορεία του.

Χρήστος Κορδολαίμης ,
Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου”

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button