Αυτοδιοίκηση

Κοπίδης στη θέση Σιατή στον δήμο Αμφιλοχίας-παραιτήθηκε ο Χρ. Καλύβας

po-dimotiko-amfiloxiaΔυο παραιτήσεις μέσα σε λίγες μέρες σημειώθηκαν στην παράταξη της πλειοψηφίας στον Δήμο Αμφιλοχίας. Από τη θέση του αντιδημάρχου Διοικητικών, Οικονομικών Υπηρεσιών και Θεμάτων Πρόνοιας του Δήμου Αμφιλοχίας παραιτήθηκε πρόσφατα ο κ. Γιώργος Σιατής.

Ο 63χρονος διετέλεσε αντιδήμαρχος στο πλευρό του Απόστολου Κοιμήση τα τελευταία  έξι χρόνια και όπως δηλώνει ο ίδιος στο agrinopress.gr που ήρθε σε επικοινωνία μαζί του, οι λόγοι ήταν προσωπικοί: «Πρέπει οι αυτοδιοικητικοί να καταλαβαίνουμε πότε πρέπει να αποσυρόμαστε. Ο χρόνος είναι αμείλικτος…  Πλέον είχε επέλθει κούραση και  δεν ήθελα αυτό να αποτελέσει αιτία να μην ανταπεξέρχομαι όπως πρέπει στα καθήκοντά μου», εξηγεί ο κ. Σιατής, που συμπληρώνει πως καθημερινά όλα αυτά τα χρόνια μετακινούνταν από τον Ίναχο στην Αμφιλοχία.

Τα μέχρι σήμερα καθήκοντα του κ. Σιατή, πρόκειται να αναλάβει ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Κοπίδης.

Παράλληλα, υπήρξε πρόσφατα παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας κ. Καλύβα (Δ.Ε. Μενιδίου). Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καλύβας έπρεπε να εγκαταλείψει τα καθήκοντά του αφού πλέον η εργασία του στο Λιμενικό, λόγω του βαθμού που έλαβε πρόσφατα, δεν του επέτρεπε να συνεχίσει να ασκεί ομαλά τα αυτοδιοικητικά του καθήκοντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button