ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Κόντρα Καραμητσόπουλου-Σταρακά, μετά τη συνάντηση για τις υπερωρίες των δημοτικών υπαλλήλων

"Ούτε γραφείο τύπου του δήμου να ήταν ο κ. Καραμητσόπουλος"

Αντιπαράθεση μεταξύ των επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης Χρ. Σταρακά και Γιώργου Καραμητσόπουλου ξέσπασε, λίγες μέρες μετά την σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο για τις απλήρωτες υπερωρίες των δημοτικών υπαλλήλων.

Η σύσκεψη είχε προκληθεί μετά από αίτημα της κ. Σταρακά, (σ.σ. έπειτα από έγγραφο του ΥΠΕΣ στους δήμους για την αποτύπωση μη νόμιμων δαπανών),  η οποια όμως απεχώρησε από αυτήν, όταν διαπίστωσε πως δεν παρίσταντο οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, δηλαδή οι εκπρόσωποι των εργαζομένων.


Η στάση της όμως, επικρίθηκε από τον Γ. Καραμητσόπουλο , που σε ανάρτηση του σήμερα, έγραψε:

“Επικοινωνιακή εκμετάλλευση”

“Το να αποχωρείς από μια άτυπη συνάντηση των Επικεφαλής των Παρατάξεων που έγινε με πρωτοβουλία του Δημάρχου για να συζητήσουμε μια σειρά από θέματα και στη συνέχεια να προσπαθείς να εκμεταλλευτείς επικοινωνιακά το θέμα των υπερωριών, παραπληροφορώντας και λέγοντας ανακρίβειες, για να χαϊδέψεις τα αυτιά των εργαζομένων και της κοινωνίας φανερώνει ένδεια πολιτικού λόγου και επιχειρημάτων.
Είναι μια συμπεριφορά παλαιοκομματικού τύπου που υποτιμά τους πολίτες και προσβάλει όλους όσους είμασταν παρόντες καθώς η συνάντηση αυτή δεν έγινε με θέμα αποκλειστικά τις υπερωρίες αλλά για μια σειρά θεμάτων όπως μας ενημέρωσε τηλεφωνικά ο Δήμαρχος που ουδέποτε μας είπε ότι θα είναι παρόντες οι εργαζόμενοι.
Αυτό όμως που πραγματικά προκαλεί είναι ότι λίγο νωρίτερα η ίδια είχε δηλώσει ότι πρέπει να εκδώσουμε μια κοινή ανακοίνωση για όσα θα συζητήσουμε. Στη συνέχεια “συνεπής” σε όσα είπε αποφάσισε να “πληροφορήσει” μόνη της τα ΜΜΕ.
Τελικά οι πολίτες έχουν ένστικτο!!!
ΥΓ
Φυσικά η “Συμμαχία Πολιτών” δεν έχει καμιά αντίρρηση για μια συνάντηση του Δημάρχου, των Επικεφαλής των Παρατάξεων, των υπηρεσιακών παραγόντων και των εργαζομένων για το θέμα των υπερωριών“.

Η απάντηση Σταρακά

Πρώτη φορά βλέπω εκλεγμένο και μάλιστα επικεφαλής δημοτικής παράταξης,από τον προοδευτικό χώρο υποτίθεται, να γράφει στο facebook σαν να ήταν το γραφείο Τύπου του δήμου Αγρινίου! Εκεί που με ξεπερνά όμως είναι το σημείο της ανάρτησης όπου,αναφερόμενος στις εκλογές,λέει “τελικά οι πολίτες έχουν ένστικτο”,προφανώς ευτυχής που δήμαρχος έγινε κάποιος αρεστός στον ίδιο,δυστυχώς μακριά από τα προβλήματα των δημοτών!Εγώ δεν θα υποπέσω στο ατόπημα να μην αναφέρω το όνομα του,όπως έκανε εκείνος για μένα. Αναφέρομαι στον Γιώργο Καραμητσόπουλο. Κρίμα...”

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button