Αθλητισμός

Κόντρα Γκρίζη-Δόξας Καινουργίου για το βοηθητικό γήπεδο

spo-kainourgio-voithitikoΤα έντονα παράπονα της Δόξας Καινουργίου δέχτηκε ο Δήμος με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί με το βοηθητικό γήπεδο στο Καινούργιο. Με ανάρτησή της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου η Δόξα  διαμαρτύρεται για την καθυστέρηση των έργων  στο υπό κατασκευή γήπεδο. Απαντώντας ο αντιδήμαρχος κ. Γκρίζης επιρρίπτει ευθύνες στην Διοίκηση της ομάδας οτι δεν πράττει αυτό που της αναλογεί…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:
“Παρόλες τις έγγραφες διαβεβαιώσεις (ακολουθούν παρακάτω) και τις επανειλημμένες οχλήσεις προς τους αρμοδίους της δημοτικής αρχής,  την ανάγκη της ομάδας των ανδρών για προπόνηση και την αναγκαστική ”προσφυγιά” της σε άλλα χωριά παρακαλώντας να μας φιλοξενήσουν, την ανάγκη των ακαδημιών μας για προπόνηση και τον αναγκαστικό εγκλωβισμό τους στο γηπεδάκι του 5χ5, που σαφώς δεν ευνοεί την προετοιμασία για την συμμετοχή τους στο τρέχον πρωτάθλημα, την ανάγκη προφύλαξης του -επίσης προς ανάπλαση- κεντρικού σταδίου μας κ.ο.κ.

Και όλα αυτά για να μην απασχοληθεί λίγες ώρες το γκρέϊντερ του Δήμου για να ολοκληρώσει το στρώσιμο του -ούτως ή άλλως ελλιπούς- χώματος, επιλέγοντας να το στείλουν ν’ ανοίξει το δρομάκι που πάει στο λιοστάσι μου και στη στάνη του γείτονα…

po-grizis2Η απάντηση του αρμοδίου αντιδημάρχου  κ. Γκρίζη αναφέρει:

“Η δημιουργία βοηθητικού γηπέδου στο Καινούριο, δίπλα από το ανακατασκευασμένο 5Χ5, ήταν επιτακτική ανάγκη, μετά την ανακατασκευή του χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου. Γι’ αυτό το σκοπό και μετά από συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Καινουργίου κ. Ευθυμίου αλλά και το ΔΣ της Δόξας, αποφασίσαμε όπως διαμορφώσουμε το χώρο με γκρέϊντερ και ακολούθως γίνει η επιχωμάτωση με χώμα, που μετέφερε ο Δήμος, ενώ αργότερα την επίστρωση του χώματος θα την αναλάμβανε, με δικά του μέσα το σωματείο, όπως ακριβώς έγινε στο Δοκίμι, στο Ζευγαράκι και αλλού. Όλα τα ανωτέρω έγιναν, από πλευράς του Δήμου και ναι το γκρέϊντερ πήγε και στο λιοστάσι και στη στάνη (προηγούνται ίσως οι περιουσίες των συνδημοτών;) , αφού πρώτα είχε διαμορφώσει το χώρο του βοηθητικού γηπέδου, αλλά αυτό που απέμεινε από πλευράς του σωματείου, προφανώς δεν έγινε και τώρα ψάχνουμε για θύτες.

Στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες ο Δήμος προέβη σε ανακατασκευή έξι (6) γηπέδων (Καινουρίου, Παναιτωλίου, Καραπαπά, Καλυβίων, Δοκιμίου, Παπαδατών), με συνεργασία των σωματείων που δραστηριοποιούνται στις αντίστοιχες περιοχές, ερχόμενος να αποκαταστήσει λάθη ή αδιαφορίες του παρελθόντος. Το τελευταίο όμως που έχει κάποιος να κατηγορήσει τούτη τη Δημοτική Αρχή είναι για εμπαιγμό. Όταν συμφωνούμε, οφείλουμε να τηρούμε τη συμφωνία, πολύ δε περισσότερο όταν ο Δήμος έχει ασχοληθεί επισταμένως με το θέμα των αθλητικών υποδομών του Καινουρίου, με την ανακατασκευή του 5Χ5, του χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου, και τη δημιουργία του βοηθητικού. Τα υπόλοιπα είναι για δημιουργία εντυπώσεων και μόνο…”    

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button