Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου: Το Αγρίνιο Μπορεί …να ζωντανέψει και να στηρίξει την αγροτική οικονομία!

*Γράφει ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου με το συνδυασμό της Χριστίνας Σταρακά “Αγρίνιο Μπορείς”

Επέλεξα την Χριστίνα Σταρακά και τον συνδυασμό της γιατί θέλω να είμαι μέρος μίας δυνατής ομάδας που θα κερδίσει τις εκλογές και θα προχωρήσει στις μεγάλες αλλαγές που χρειαζόμαστε σε κάθε σημείο του Δήμου μας.


Συμφωνώ απόλυτα με την προτεραιότητα του συνδυασμού μας στο κρίσιμο τομέα της αγροτικής ανάπτυξης και θέλω να γνωρίζετε πως είμαστε η μόνη παράταξη με ακριβές και κοστολογημένο πρόγραμμα και σε αυτό τον τομέα. Ως ενεργός αγρότης και σε καθημερινή συναναστροφή με πολλούς αγρότες απο κάθε γωνιά του Δήμου είμαι σε θέση να γνωρίζω πως για να επιτύχουμε σαν Δημοτική Αρχή αν ο κόσμος μας επιλέξει πρέπει να λύσουμε δυο βασικά προβλήματα.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η υποψήφια Δήμαρχος Χ. Σταρακά και τα εντόπισε και τα ενέταξε ως άμεσες προτεραιότητες στο κοστολογημένο πρόγραμμα που παρουσίασε στους δημότες τις τελευταίες ημέρες. Δείτε εδω το πρόγραμμα μας.

Ήρθε η ώρα να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα της άρδευσης σε κάθε σημείο του Δήμου μας, ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας πως τόσο τα χωριά στην περιοχή που κατοικώ (δημοτική ενότητα Λεπενούς) όσο και η πλειοψηφία των χωριών μας έχουν σοβαρό θέμα νερού!

Επίσης στόχος μας είναι να λύσουμε εκτός απο το πρόβλημα του νερού για την άρδευση χιλιάδων νέων στρεμμάτων,ώστε να αυξηθεί το εισόδημα των αγροτών μας και το ζήτημα των αγροτικών δρόμων, για να μπορεί να φτάνει κάθε αγρότης και κτηνοτρόφος εύκολα και με ασφάλεια στην περιουσία του.

Ζητώ να μας εμπιστευτείτε και να μας δώσετε την εντολή να κάνουμε πράξη οτι δεσμευόμαστε σήμερα.
Προσωπικά σας εγγυώμαι πως θα πρωτοστατήσω εφόσον με τιμήστε με την ψήφο σας και εκλεγώ στην επίλυση όλων των ανοιχτών θεμάτων για τους αγρότες που θα περνάνε απο το χέρι της νέας δημοτικής αρχής!

Το Αγρίνιο μπορεί και η Χριστίνα μπορεί και θα τα καταφέρει!!!
Θα δουλέψουμε και θα τα καταφέρουμε! Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. …Ήρθε η ώρα να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα της άρδευσης σε κάθε σημείο του Δήμου μας, ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας πως τόσο τα χωριά στην περιοχή που κατοικώ (δημοτική ενότητα Λεπενούς) όσο και η πλειοψηφία των χωριών μας έχουν σοβαρό θέμα νερού!..

    Τα χρόνια της αστακομακαρονάδας που κυβέρναγε το ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν τα φτιάξατε ρε Λεβέντη…… αλλά μάλλον έπρεπε να γίνει το δημαρχείο πρώτα και μετά τα υπόλοιπα…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button