ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Αιχμηρή ανακοίνωση Κωνσταντάρα για την μη εκλογή αναλογικού προεδρείου στην ΠΕΔ Δυτ. Ελλάδος

Σε δήλωση του ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης στην ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος και δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, ασκεί κριτική στην πλειοψηφία, στο γεγονός ότι δεν επιτεύχθηκε η εκλογή αναλογικού προεδρείου στην Ένωση.

Χαρακτηρίζει “πολιτικό χθες” την παράταξη της πλειοψηφίας του δημάρχου Καραβρύτων Θ. Παπαδόπουλου, ενώ κάνει λόγο για “χαμένη ευκαιρία για την χάραξη μιας ενιαίας γραμμής από τους Δημάρχους της Δυτικής Ελλάδας”.

Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου Θέρμου.

“Ο στόχος της εκλογής αναλογικού προεδρείου κατά την σημερινή συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας δεν επιτεύχθηκε λόγω της απόλυτης άρνησης της πλειοψηφούσης παράταξης «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» που απέρριψε τις προτάσεις της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Χάθηκε η ευκαιρία για την χάραξη μιας ενιαίας γραμμής από τους Δημάρχους της Δυτικής Ελλάδας για τα ανοιχτά μέτωπα της Αυτοδιοίκησης, σε επίπεδο Περιφέρειας .
Δυστυχώς το «πολιτικό χθες» δεν μπορεί να αντιληφθεί , ότι τα προβλήματα των δήμων απαιτούν ενιαία αντιμετώπιση , σύνθεση απόψεων και συλλογική δουλειά.

Ως επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή» μαζί με τους συνεργάτες μου , θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την αναβάθμιση της λειτουργίας των ΟΤΑ σε όλα τα επίπεδα για μια Αυτοδιοίκηση θέσεων και όχι νομής και διανομής αξιωμάτων”.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close