ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Επιστολη του Δημάρχου Θέρμου: Να μην κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας

Με επιστολή του προς τον Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, εκφράζει την λύπη και την διαφωνία του, μετά τις πληροφορίες για επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας στο Θέρμο.

Στην επιστολή παραθέτονται οι ιδιαιτερότητες του Δήμου, που καθιστούν αναγκαία τη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος.


Το σχετικό έγγραφο, κοινοποιείται και στους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας, που παρακαλούνται για τις δικές τους ενέργειες που θα βοηθήσουν για την διατήρηση του παραπάνω καταστήματος.

Αναλυτικά η επιστολή:

“Κύριε Διοικητά

Με πολύ λύπη πληροφορηθήκαμε ως Δημοτική Αρχή την σκέψη και τον σχεδιασμό Σας για παύση της λειτουργίας του Καταστήματος Θέρμου της Εθνικής Τράπεζας.

Ο Δήμος Θέρμου είναι ένας ορεινός Δήμος και έχει ανάγκη τραπεζικού καταστήματος για να εξυπηρετούνται οι επαγγελματίες της ορεινής Τριχωνίδας και της ορεινής Ναυπακτίας που φτάνουν στην Πόλη μας.

Επίσης να τονίσω ότι είμαστε μια περιοχή με πολλούς συνταξιούχους που δεν δύνανται να μετακινηθούν στο Αγρίνιο και τυχόν παύση λειτουργίας του υπ΄ αριθ. 352 καταστήματος θα συρρικνώσει έτι περαιτέρω την πληθυσμιακή παρουσία μας.

Βέβαιοι ότι τα τύχουμε της θετικής ανταπόκρισης εκ των προτέρων Σας ευχαριστούμε.”

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button