ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Σπύρος Κωνσταντάρας: “Ο κ. Κασόλας τήρησε το έθιμο της Αποκριάς”…

Ο Δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας, με ανακοίνωσή του απαντά στην χθεσινή επιστολή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου, Θεόδωρου Κασόλα. Η επιστολή του δεύτερου αφορούσε την απόφαση του Δικαστηρίου περί μη τήρησης από τον νόμο της προδικασίας, κάνοντας δεκτή την ένσταση του κ. Κασόλα, κρίνοντας απαράδεκτη την παραπομπή της υπόθεσης της μήνυσης του κ. Κωνσταντάρα στο ακροατήριο.

Ο κ. Κωνσταντάρας τονίζει ότι “η εκ παραδρομής, μη επίδοση από την αρμόδια αρχή του κλητήριου θεσπίσματος στον κ. Κασόλα για την συκοφαντική δυσφήμηση που τέλεσε εις βάρος του Δημάρχου Θέρμου, οδήγησε στην απόσυρση της δικογραφίας από τη συγκεκριμένη δικάσιμο για να του επιδοθεί εντός των προθεσμιών που ορίζει ο νόμος για να εξεταστεί παραδεκτώς η ουσία της υποθέσεως”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημάρχου Θέρμου αναφέρει τα εξής:

Ο κ. Κασόλας τήρησε το έθιμο της Αποκριάς…

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης του δήμου Θέρμου κ. Θεόδωρος Κασόλας με ανακοίνωση του, «μεταμφίεσε» την αλήθεια με ένα ακόμη κείμενο ,που έδωσε στην δημοσιότητα , για να δηλώσει, ότι τάχα δικαιώθηκαν οι συκοφαντικοί χαρακτηρισμοί που απηύθυνε προς τον δήμαρχο Θέρμου με παλαιότερη ανακοίνωση του για το έργο διαμόρφωσης του προαυλίου του Γυμνασίου Θέρμου , προϋπολογισμού 215.000 ευρώ και … αθωώθηκε .

Προκειμένου δε να συμψηφίσει και την πρόσφατη πανηγυρική αθώωση του δημάρχου από το Τριμελές Εφετείο Πλημ/των για το έργο της γέφυρας του Διπλατάνου , μετά από «ανώνυμη» καταγγελία με επωνύμους μάρτυρες τους Παπαδημητρίου και Παπαθανασόπουλο (Κορομπίλη) , συνοδοιπόρους του κ. Κασόλα , αναφέρει στην χθεσινή του ανακοίνωση του , ότι «κρίθηκε απαράδεκτη η παραπομπή της υπόθεσης στο ακροατήριο» σε ότι τον αφορά .

Το αληθές είναι , ότι η εκ παραδρομής , μη επίδοση από την αρμόδια αρχή του κλητήριου θεσπίσματος στον κ. Κασόλα για την συκοφαντική δυσφήμηση που τέλεσε εις βάρος του Δημάρχου Θέρμου , οδήγησε στην απόσυρση της δικογραφίας από τη συγκεκριμένη δικάσιμο για να του επιδοθεί εντός των προθεσμιών που ορίζει ο νόμος για να εξεταστεί παραδεκτώς η ουσία της υποθέσεως .

Ελπίζουμε να βρει τη σύνεση να ανακαλέσει τη συκοφαντική εκστρατεία εις βάρος του δημάρχου , διότι στην πραγματικότητα το έργο του προαυλίου του Γυμνασίου , κρίθηκε νομιμότατο και ήδη εκτελείται προς όφελος των μαθητών και των εκπαιδευτικών .

Αν ίσχυαν αυτά που ο ίδιος ισχυρίστηκε το έργο ποτέ δεν θα είχε αρχίσει .

Επίσης τον προτρέπουμε να επισκεφτεί και το εργοτάξιο δίπλα από το Γυμνάσιο, για να δει από κοντά το μεγαθήριο έργο του νέου Λυκείου Θέρμου προϋπολογισμού 3.500.000 ευρώ , το οποίο και αυτό προσπάθησε να εμποδίσει , μη προσερχόμενος στο δημοτικό συμβούλιο μαζί με την ομάδα του , για να ψηφίσει υπέρ της σύναψης προγραμματικής σύμβασης για την εκτέλεση του έργου με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος .

Ο κ. Κασόλας θα πρέπει να βρει προγραμματικό λόγο για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και να αφήσει κατά μέρος τις ενέργειες που του συνιστούν οι υποκινητές του, όπως η πρόσφατη καταψήφιση του προϋπολογισμού που επέλεξε και οδήγησε σε αδιέξοδο το δήμο και να πάψει αναφέρεται σε δήθεν «παράνομες αναθέσεις» του δημάρχου.

Άλλωστε όλοι οι πολίτες γνωρίζουν, ότι είναι ο τελευταίος σε αυτό τον τόπο που μπορεί να μιλάει για αναθέσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button