ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Κομφούζιο με τα βιομηχανικά προϊόντα σήμερα στην λαϊκή του Αγρινίου

Διαμαρτύρονται πωλητές για απαγόρευσή τους, «ο Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι δεν επιτρέπονται», απαντά ο δήμος

Πωλητές λαϊκής αγοράς, οι οποίοι ήταν μέσα στο 50% των πωλητών με τους οποίους μπορούσε να λειτουργήσει η λαϊκή αγορά του Αγρινίου, διαμαρτύρονται ότι δεν τους επετράπη από τις υπηρεσίες του δήμου να πουλήσουν τα λεγόμενα βιομηχανικά προϊόντα.

Σύμφωνα με τους ίδιους η Ομοσπονδία τους ανακοίνωσε ό,τι και η κυβέρνηση για το ποσοστό των πωλητών που μπορεί να δουλέψει σήμερα Σάββατο αλλά η απαγόρευση για τα βιομηχανικά προϊόντα δεν έχει πιστοποιηθεί με κάποιο έγγραφο ή ΦΕΚ.


Όπως υποστηρίζουν, στο Μεσολόγγι δεν απαγορεύτηκαν αυτά τα προϊόντα σήμερα, ενώ από την Ομοσπονδία τους έχουν πει πως σε συνεννόηση με το υπουργείο μπορεί τελικά να επιτραπεί κάτι τέτοιο από την Δευτέρα και σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε να τους επιτραπεί σήμερα.

Από την πλευρά του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αγρινίου απάντησε το agriniopress.gr ότι η Πολιτική Προστασία, δια του κυρίου Χαρδαλιά, ανακοίνωσε διευκρινιστικά το απόγευμα της Παρασκευής ότι, όπως και στο προηγούμενο lockdown, δεν επιτρέπεται να πωλούνται βιομηχανικά προϊόντα στις λαϊκές.

Ο κ. Σπ. Φλώρος επεσήμανε: «εμείς έχουμε νομικές υπηρεσίες που μας συμβούλευσαν πώς να κινηθούμε και οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών έχουν την ευθύνη. Αν ερχόταν έλεγχος από την Αστυνομία ή υπήρχε κάποια καταγγελία από εκείνους που δεν ήταν στο 50%, εμείς τι θα λέγαμε, ότι υπάρχουν επαφές για να επιτραπεί αύριο – μεθαύριο;

Ξαναλέω, έγιναν διευκρινιστικές ανακοινώσεις στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής και πήγαμε με αυτά που γνωρίζουμε, εμείς δεν κάνουμε πολιτική ούτε κινούμαστε μεμονωμένα για ομάδες πωλητών, γιατί πρέπει να πω ότι πολλές φορές μας ενοχλούν και με την επίκληση κάποιου κόμματος».

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button