Βουλευτικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Χρ. Κοκκινοβασίλης: “Λόγοι ηθικής τάξης δεν μου επιτρέπουν τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ”

Με δήλωση του ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής Χρήστος Κοκκινοβασίλης, αναφέρει πως λόγοι “ηθικής τάξης”  δεν του επιτρέπουν να αποδεχτεί την πρόταση συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα , καλεί τους δημοκράτες – αγωνιστές της Αιτωλοακαρνανίας στις 7 Ιουλίου να δώσουν τη μάχη ” να μην παραδοθεί η χωρά στη διαχείριση αυτών που ευθύνονται για ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ”.

Γράφει συγκεκριμένα:

“Επιθυμώ να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στην νομαρχιακήεπιτροπήΑιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ την επιτροπή ψηφοδελτίων και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα , για την τιμή που μου έκαναν, να μου προτείνουν να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του νομού στις Εθνικές – Βουλευτικές Εκλογές τις 7ης Ιουλίου, πλην όμως όπως είχα ήδη ενημερώσει , λόγοι ηθικής τάξεως δεν μου επιτρέπουν να αποδεχτώ την πρόταση τους.

Άλλωστε στην ιστορική μου διαδρομή ποτέ δεν κυνήγησα θέσεις και οφίτσια , ποτέ δεν αντάλλαξα τις πολιτικές μου απόψεις για καρέκλες .

Πάντα ήμουν απέναντι σε αυτές τις πρακτικές.

Καλώ κάθε δημοκράτηαγωνιστήτηςΑιτωλοακαρνανίας να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη για να μην παραδοθεί η χωρά στη διαχείριση αυτών που ευθύνονται για ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.
Τώρα αποφασίζουμε για το μέλλον μας
Τώρα παλεύουμε για την Νίκη του Σύριζα –Προοδευτική Συμμαχία
ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΒΑΣΙΛΗΣ
Μέλος της γραμματείας της Κ.Ε.Ε. Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία”.

Ετικέτες

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close