ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

«Κόκκινο» στην υποψηφιότητα Σταμάτη για τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου από Διαμαντόπουλο – Γιαννόπουλο

Το «κόκκινο» φως άναψαν στην φημολογούμενη υποψηφιότητα του Δημήτρη Σταμάτη για τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου οι δημοτικού σύμβουλοι Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και Σπυρίδων Διαμαντόπουλος. «Προεκλογικά δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε με κανένα ο οποίος προέκρινε (έστω και για αστείο) ή συνομιλεί και προωθεί τέτοια ενδεχόμενα», αναφέρουν δηκτικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού:

H πολιτική όπως και η ζωή βάζουν διλήμματα σε όλους εμάς.


Είναι γνωστό πλέον ότι παλιός πολιτικός, εξ Αγρινίου ορμώμενος, εξετάζει την πιθανότητα να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Αυτό που μας προκαλεί οργή και θλίψη ταυτόχρονα είναι ότι σειρά τοπικών πολιτικάντηδων συνδιαλέγεται και δίνει το πράσινο φως σ΄αυτή την κατάσταση επιδιώκοντας να γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω απλώς και μόνο για το δικό τους συμφέρον και την καρέκλα.

Ο τόπος εκτιμούμε ότι έχει άλλα πράγματα ανάγκη. Εμείς στο δίλημμα σύγκρουση ή ισορροπία, του να κρατήσουμε δηλαδή καλή σχέση και ισορροπίες με όλους μόνο και μόνο για το δικό μας όφελος, αποκρύπτοντας το τι έρχεται, επιλέγουμε να μείνουμε ειλικρινείς, αυθεντικοί απέναντί σας και αθεράπευτα ερωτευμένοι με το Δήμο μας. Αυτή η αρρωστημένη κατάσταση του παρελθόντος πρέπει να σταματήσει πριν αποβεί εις βάρος του ήδη πληγωμένου τόπου μας.

Πείτε την άποψή σας δεξιά αριστερά και κλείστε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τα φαντάσματα που απειλούν όλους μας. Η κατρακύλα πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα. Όσο για εμάς από τη μία θέλουμε να δηλώσουμε ότι προεκλογικά δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε με κανένα ο οποίος προέκρινε (έστω και για αστείο) ή συνομιλεί και προωθεί τέτοια ενδεχόμενα. Από την άλλη για τους λίγους πραγματικούς φίλους που μας προέτρεψαν από αγάπη και σεβασμό να μη μιλήσουμε αλλά να παραμείνουμε πολιτικοί για να μη συγκρουστούμε, τους μεταφέρουμε την αγάπη μας και τους καλούμε να είναι συνοδοιπόροι στον όποιο δρόμο επιλέξουμε για τη ρήξη με το παρελθόν, την οριστική αλλαγή και την ανατροπή των πραγμάτων η οποία μπορεί να γίνει μόνο μέσα από στροφή στο Μέλλον για το Δήμο μας.

Υ.Γ. Δεν έχουμε τίποτα επί προσωπικού με τον εν λόγω πολιτικό ο οποίος έχει αξιοζήλευτη πορεία στην πολιτική. Μάλιστα έχουμε υπάρξει και ψηφοφόροι του στο παρελθόν. Καταδικάζουμε όμως την επιλογή του έστω και ως σκέψη μέχρι σήμερα, να εμπλακεί στα κοινά μιας πόλης που μπορεί να αγαπάει αλλά είναι ξένη προς αυτόν ως προς την καταγωγή, την κατοικία και ως προς τα προβλήματα.

aixmi-news.gr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button