ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

“Η Κοινωνία Μπροστά”: Τρία ερωτήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου

Τρεις ερωτήσεις κατέθεσε στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου, η παράταξη “Η Κοινωνία Μπροστά”.

Οι ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο Νίκο Καραπάνο. Οι ερωτήσεις έχουν να κάνουν με το πρόσφατο “κύμα” αγωγών κατα Συμβουλων της αντιπολίτευσης, απευθείας αναθέσεις αλλα και τη διαδιακσία αναθεσης που αποφασίστηκε στις 11 Δεκεμβρίου.


Αναλυτικά τα ερωτήματα:

“κ. Δήμαρχε, παρακαλούμε όπως μας απαντήσετε στις παρακάτω ερωτήσεις:

1. Προ ημερών λάβαμε την πρώτη αγωγή του κ. Δημάρχου και τεσσάρων (4) Δημοτικών Συμβούλων κατά των επτά (7) εκ των δέκα (10) Δημοτικών Συμβούλων που υπογράψαμε σχετική ανακοίνωση για τη διαδικασία δημοπράτησης του έργου των Αντλιοστασίων. Ο καθένας από μας λαμβάνει “δωράκι” συνολικά 1.300.000 ευρώ!

Δύο τα ερωτήματα:

α) Γιατί εξαιρέθηκαν τρεις υπογράφοντες το σχετικό κείμενο;
β) Οι κκ Καρβέλης, Καραπαπάς, Τ. Σκαρμούτσος και Γ. Παπαδόπουλος, μπορούν να μας πουν που συκοφαντήθηκαν;

Σε συνάρτηση με τα παραπάνω ο κ. Καραπάνος μπορεί να μας πει πώς αντιλαμβάνεται τον ρόλο των ΜΜΕ και τους διώκει ποινικά;

2. Ο αξιότιμος συνάδελφος κ. Τ. Σκαρμούτσος, συνεχίζει το βιολί των απευθείας αναθέσεων. Τελευταίες πράξεις ανάθεσης στη ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ Ε.Ε. – συμφερόντων του υιού Ι. Τέγα – από το Πνευματικό Κέντρο, ύψους 23.560 ευρώ για τη συντήρηση και πάλι(!) του χλοοτάπητα του γηπέδου Μεσολογγίου και 2.410 ευρώ για υπηρεσίες απεντόμωσης – μυοκτονίας (Αχ αυτό το σκαθάρι, ανίκητο είναι). Ταυτόχρονα με σχετική του απόφαση στις 28-11-2018 αναθέτει, χωρίς δεύτερη(!) οικονομική προσφορά στο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ψυλογιάννη Σπυρίδωνα έναντι του ποσού των 4.618,88 ευρώ, την προμήθεια επίπλων στους Παιδικούς Σταθμούς! Ερώτημα: Ηθικός φραγμός υπάρχει για σας κ. Σκαρμούτσο, ναι ή όχι;

3. Η Οικονομική Επιτροπή στις 11-12-2018 αναθέτει ΟΜΟΦΩΝΑ (απόντες Ανδ. Κότσαλος, Π. Παπαδόπουλος, Θ. Μαργαρίτης και Π. Καρατσώλης) την υπηρεσία συμβούλου παροχής υποστήριξης για ωρίμανση πράξεων της ΟΧΕ και ειδικότερα την υποστηρικτική μελέτη σχεδιασμού για την αρτηρία Ναυπάκτου – Παπαδιαμαντοπούλου, στην εταιρεία ΓΑΙΑΚΟΜ Α.Ε. με την ιλιγγιώδη έκπτωση 0,8%!

Η δεύτερη εταιρεία που έγινε αποδεκτή έδωσε 0%! Ο συνολικός προϋπολογισμός είναι 48.000 ευρώ. Τι ακριβώς έχετε διαπραγματευθεί, μπορείτε να μας εξηγήσετε;”

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button