ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Κολυμβητήριο Μεσολογγίου: Χωρίς οικοδομική άδεια η δημοπράτηση;

Εάν ο δήμος Μεσολογγίου προσαρμόστηκε στις παρατηρήσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την δημοπράτηση του έργου του κολυμβητηρίου, ρωτά η παράταξη “Η Κοινωνία Μπροστά”.

Αναλυτικά:


“Η υπόθεση κολυμβητηρίου από την πρώτη στιγμή, έχουμε ως «Η Κοινωνία Μπροστά» τονίσει, ότι είναι εξόχως προβληματική και ως προς τη θέση κατασκευής του και ως προς την ετοιμότητα και προσαρμογή του Δήμου σε όσα προβλέπονται για τα συγκεκριμένα έργα (προδιαγραφές) από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο Δήμος προχωρά στις 7-3-2019 στη δημοπράτησή του. Πολύ φοβούμαστε ότι θα προκύψουν σοβαρά προβλήματα στη δημοπράτηση και υλοποίηση του εν λόγω έργου, που χρηματοδοτείται κυρίως από πιστώσεις του Δήμου και του Υπουργείου Εσωτερικών (παρακρατηθέντα, ίδια έσοδα, ΣΑΤΑ).

Τα ερωτήματα που προκύπτουν και ζητούν απάντηση από τη Δημοτική Αρχή, είναι τα παρακάτω:

α) Προχωράτε σε δημοπράτηση του κολυμβητηρίου στις 7-3-2019 χωρίς οικοδομική άδεια, ναι ή όχι;

β) Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σε σχετική αλληλογραφία, σας υπέδειξε συγκεκριμένες προσαρμογές και παρατηρήσεις επί των σχεδίων κατασκευής του κολυμβητηρίου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μέχρι σήμερα δεν έχετε συμμορφωθεί σε όσα προβλέπονται.

Επομένως, προχωράτε σε δημοπράτηση του έργου, χωρίς να τηρούνται τα δύο ως άνω βασικά προαπαιτούμενα. Αντιλαμβάνεστε τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την ποιότητα και ολοκλήρωση του έργου; Σε τελική ανάλυση, θα κατασκευάσετε κολυμβητήριο ή μια ανοιχτή πισίνα αναψυχής 25 μέτρων, με όλα τα παρελκόμενα;”

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button