ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Μεσολόγγι: Αντιδράσεις για το Δημοτικό Συμβούλιο μέσα στο καταμεσήμερο

“Δημοτικό Συμβούλιο το καταμεσήμερο (13:00) μόνο η δημοτική αρχή Καραπάνου μπορούσε να εφεύρει!”, τονίζεται σε ανακοίνωση της παράταξης “Η Κοινωνία Μπροστά” στον Δήμο Μεσολογγίου.

Στην ανακοίνωση γίνεται μεταξύ άλλων λόγος για απαράδεκτη πρακτική, τη στιγμή μάλιστα ου του Συμβούλιο καλείται να λάβει σημαντικές αποφάσεις.


Αναλυτικά:

“Δεν είναι η πρώτη φορά που η απερχόμενη δημοτική αρχή Καραπάνου μας “εκπλήσσει” δυσάρεστα. Έτσι λοιπόν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δ. Μπαλαμπάνης, με εντολή Δημάρχου, καθόρισε το προσεχές τακτικό Δημοτικό Συμβούλιο να πραγματοποιηθεί στις 29-10-2018 και ώρα 13:00!

Με δυο λόγια σε χρόνο που είναι εργάσιμος, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν καθώς και οι όποιοι ενδιαφερόμενοι δημότες να παρακολουθήσουν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται κάτι τέτοιο. Όμως αυτή τη χρονική περίοδο που το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για την πορεία του Δήμου το 2019, μια τέτοια πρακτική είναι τουλάχιστον απαράδεκτη!

Θέματα όπως το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2019, το μέλλον των Αλυκών Τουρλίδας, η τύχη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, οι συντελεστές των τελών καθαριότητας – φωτισμού, το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας, το τέλος επί των ακαθαρίστων εσόδων και το τέλος χρήσης πεζοδρομίων, πλατειών και λοιπών κοινοχρήστων χώρων καθώς και η επέκταση του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου, δεν μπορούν να έρχονται προς συζήτηση κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες.

Ουδεμία δικαιολογία υπάρχει επ’ αυτού.

Τι σας φοβίζει λοιπόν κύριοι; Η συζήτηση και ο δημόσιος διάλογος; Προφανώς και ναι. Αν εσείς είστε υπέρ της τακτικής, ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε, κάποιοι πρέπει να σας επαναφέρουν στην τάξη.

Ακούει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση;

ΥΓ. Στη συνέχεια ακολουθεί ταξίδι στη Ρωσία στα πλαίσια του «Δικτύου υγειών πόλεων» που συμμετέχει ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου. Προς ενημέρωση των δημοτών το ένταλμα προπληρωμής δαπανών για το εν λόγω ταξίδι, ο κ. Καραπάνος φρόντισε να το εκδώσει στο όνομα του αδελφού του! Είμαστε λοιπόν μια ωραία οικογενειακή ατμόσφαιρα…”

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button