ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Κοινωφελής Αγρινίου: Προκήρυξη για 47 θέσεις καλλιτεχνικού προσωπικού για τη σεζόν 2020-2021

Αναρτήθηκε στη “Διάυγεια” η προκήρυξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου για τη πλήρωση 47 θέσεων, καλλιτεχνικού προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την κάλυψη εποχιακών αναγκών της , ήτοι τη λειτουργία καλλιτεχνικών τμημάτων για το έτος 2020-2021.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες, ημερολογιακές και αρχίζει από την Παρασκευή επτά (7) Αυγούστου και λήγει τη Δευτέρα δέκα επτά
(17) Αυγούστου 2020.


Οι αιτήσεις θα απευθύνονται στο Νομικό Πρόσωπο με την επωνυμία: «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» και θα υποβάλλονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα Γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου» στην οδό Δαγκλή 27 στο Αγρίνιο, (πληροφορίες: τηλέφωνο 26413 60613 – 26413 60615), μαζί με τα αντίγραφα όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών και τίτλων. Αν δεν συνυποβληθούν οι υποψήφιοι τίθενται εκτός διαδικασίας και η αίτησή τους απορρίπτεται.

Η επιλογή θα γίνει από την τριμελή επιτροπή (η οποία έχει συσταθεί με την υπ’ αριθμό 19/2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Α.), μετά τη λήξη
της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών στο κτήριο που στεγάζεται η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου (οδός: Στρ. Παν. Δαγκλή 27 Αγρίνιο).

Ο προσωρινός πίνακας κατάταξης, θα αναρτηθεί στους πίνακες ανακοινώσεων του Δήμου Αγρινίου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου, καθώς και στο Πρόγραμμα Διαύγεια και θα συνταχθούν σχετικά αποδεικτικά.

Κατά των ανωτέρω πινάκων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις, ενώπιον της τριμελούς επιτροπής, της Επιχείρησης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία, η οποία
λήγει μετά την πάροδο τριών (3) ημερολογιακών ημερών από την ανάρτηση.

Ο οριστικός πίνακας των επιτυχόντων θα καταρτισθεί από την ως άνω τριμελή επιτροπή καλλιτεχνικού Προσωπικού και η οποία θα τηρήσει την όλη διαδικασία σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 524/80.

Αναλυτικά η προκύρηξη με τις θέσεις ΕΔΩ 

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

5 Σχόλια

  1. ΔΥΣΤΧΩΣ αυτή είναι η κατάσταση,που περιγράφουν όλοι οι συμπολίτες παραπάνω!! Σε παλιότερη πρόσκληση έκανε αίτηση και ο γιός μου με την ίδια απαράδεκτη πριμοδότηση 20% στον ΙΔΙΟ ΦΟΡΕΑ κι όχι στο αντικείμενο ενδιαφέροντος του καθενός…… Η εγκυρότητα της καλλιτεχνικής επιτροπής τότε,ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΉ, ανύπαρκτη (πρόεδρος η κ. Παπαγεωργίου,με ποια καλλιτεχνική Παιδεία άραγε???). Όλοι μηδενός εξαιρουμένου πήραν τον ίδιο βαθμό,ξεχώριζαν οι συν 20% που ήδη είχαν δουλέψει πάλι στο Δήμο!!! Ας έκαναν ανανέωση σύμβασης, αφού αυτό ήθελαν και να μην κοροιδεύουν τα παιδιά του κόσμου,με τις καραγκιοζιές και τις μούφα προσκλήσεις τους!!! ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !!!! ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ Ο,ΤΙ ΔΙΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ “ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ” Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΠΟΛΗ!!! Σ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ “ΤΡΩΝΕ” ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΙ ΙΔΙΟΙ!!!!

  2. ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ!!! ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΘΛΙΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ!!!! ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΩΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ……ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ!!! ΕΝΙΩΣΑ ΝΤΡΟΠΗ, ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ!!! ΓΙ ΑΥΤΟ, ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙ ΠΟΤΕ!!! ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ!!! ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΙΝΑ, ΑΠ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ!!!! ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΟΛΗ….

  3. Αυτό γίνεται εδώ και χρόνια !!! Οι ίδιοι κι οι ίδιοι !!! 20% πριμοδότηση όχι στη προυπηρεσία στο αντικείμενο ΑΛΛΑ στον ίδιο φορέα1!!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ,ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!! Η ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ!!! ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!

  4. 20% βαρύτητα το να έχεις προϋπηρεσία στον φορέα!!!Καταλάβατε κύριοι;;Κλειστό κλαμπ η ΚΕΔΑ!!!!! Ποτέ και κανένας εκτός από τους δικούς τους ανθρώπους!

    1. Παιζει να ειναι ο μοναδικος δημος ο δικος μας που ΠΟΤΕ δε βγαζουν προκυρηξεις εποχικων με μορια ασεπ.Δηλαδη να στειλεις κανονικα τη βεβαιωση ανεργιας του τριτεκνου του πολυτεκνου και ουτω καθεξης και να μοριοδοτηθεις.Και εχεις κι αυτη στο γραφειο 2 στο δημο που ειναι αγενεστατη και δεν ξερει τι θα πει στοιχειωδη ευγενεια.Πας να κανεις αιτηση και νομιζει πως το γραφειο της ανηκει.Δε ξερει η ερμη πως ο πολιτης τη πληρωνει μεσα απ τους φορους του.Και στο τελος οπως παντα παιρνουν αυτους που πρεπει να παρουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button