Κοινή πορεία για Παναμβρακικό και ΠΑΣ Πυραμίς – Στο τιμόνι ο Χαρδαλιάς

Την κοινή τους κάθοδο στο νέο πρωτάθλημα ανακοίνωσαν οι διοικήσεις του Παναμβρακικού Μπούκας και του ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδηνίων.

Στην ανακοίνωση αναφέρθηκαν οι λόγοι που έφεραν τη συγκεκριμένη απόφαση και οι λεπτομέρειες που αφορούν τη συνεργασία.


Στο “τιμόνι” της ομάδας θα βρίσκεται ο Κώστας Χαρδαλιάς. Ο νεαρός τεχνικός που έχει βρεθεί στο παρελθόν στον πάγκο της Μεδεών Κατούνας, της Αναγέννησης Στάνου και του Παναμβρακικού, συμφώνησε με τους διοικούντες και ανακοινώθηκε επίσημα. Ο Χαρδαλιάς πέρσι καθοδήγησε τον Παναμβρακικό Μπούκας, με την ομάδα να μπαίνει στα μπαράζ ανόδου.

Αναλυτικά:

Είναι αναντίρρητο γεγονός πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα περνάει σοβαρή κρίση, η οποία επιδεινώθηκε εξαιτίας της συνθήκης της πανδημίας.

Οι κοινοί προβληματισμοί αλλά και η κοινή αγάπη για το ποδόσφαιρο οδήγησε αυτούς τους τελευταίους μήνες ανθρώπους τόσο του Παναμβρακικού Μπούκας όσο και του ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδηνίων σε συζητήσεις με αντικείμενο ενδεχόμενη συνεργασία. Σύντομα αντιληφθήκαμε πως υπάρχει κοινό έδαφος για κάτι τέτοιο. Η έλλειψη υποδομών αφενός αλλά και η δυσκολία επάνδρωσης των ομάδων μας, δεν αφήνει περιθώριο σε ομάδες χωριών μικρών σαν τη Μπούκα και τα Σαρδήνια να πορεύονται σε στενό τοπικιστικό πνεύμα.

Πριν τρία χρόνια όταν βρεθήκαμε στο τετελεσμένο γεγονός της απορρόφησης της ομάδας του Παναμβρακικού, μερίδα των φίλων του είχαν τονίσει πως δεν τίθεται ενάντια γενικώς σε οποιαδήποτε τύπου συνεργασίες, αλλά πως πιστεύουν στη συνεννόηση και την ειλικρινή συνεργασία ανάμεσα σε ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το τοπικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό εν γένει.

Έτσι σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας ανάμεσα στα σωματεία του Παναμβρακικού Μπούκας και του ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδηνίων.
Πιο αναλυτικά, από την επόμενη αγωνιστική περίοδο με όχημα τον Παναμβρακικό αμφότερα τα χωριά θα εκπροσωπούνται στο τοπικό πρωτάθλημα της Αιτωλοακαρνανίας. Θα σχηματιστεί νέο συμβούλιο, στο οποίο θα έχουν ίση εκπροσώπηση μέλη και των δύο σωματείων και φιλοδοξούμε να στελεχώσουμε την ομάδα με ποδοσφαιριστές προερχόμενους από την περιοχή και πιστούς στο πνεύμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Η έδρα της ομάδας θα είναι το γήπεδο των Σαρδηνίων, ενώ το γήπεδο της Μπούκας θα αξιοποιείται σαν προπονητικό κέντρο. Με αυτόν το τρόπο πιστεύουμε ότι και τα δύο χωριά μας θα εκπροσωπούνται ισότιμα μέσα από έναν σύλλογο κοινό κτήμα και των δύο.

Η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν, εμπόδισαν την οριστική επικύρωση της συνεργασίας αυτής από τις Γενικές Συνελεύσεις. Ωστόσο η πολύμηνη προετοιμασία και ο συνεχής διάλογος ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων μας κάνει να ευελπιστούμε πως αμφότερα τα χωριά θα συμμετέχουν στο νέο εγχείρημα.

Με τιμή
Τα Δ.Σ. του Παναμβρακικού Μπούκας και του ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδηνίων

Η ανακοίνωση για το νέο προπονητή αναφέρει:

Οι διοικήσεις των ομάδων μας βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως στην τεχνική ηγεσία τη νέα χρονιά, που θα υπάρξει η κοινή κάθοδος στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΝΑ, θα βρίσκεται ο Κώστας Χαρδαλιάς.
Το πλάνο του προπονητή μας συμβαδίζει με το δικό μας και το συγκεκριμένο γεγονός έφερε τη συμφωνία.
Ο Κώστας Χαρδαλιάς στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο της Μεδεών Κατούνας, της Αναγέννησης Στάνου και του Παναμβρακικού Μπούκας.
Τον καλωσορίζουμε στην “οικογένειά” μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.

Με τιμή

Τα Δ.Σ. του Παναμβρακικού Μπούκας και του ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδηνίων

Πηγή: websports.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Παναμβρακικός ΠΑΣ Πυραμίς Χαρδαλιάς