Δυτική Ελλάδα

Κοινές συναντήσεις των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας και Ακαρνανίας

koi-enoseisastynomikon1Οι Πρόεδροι των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και Αιτωλίας Δημήτριος Ραυτογιάννης και Νικόλαος Καραπάνος συνεπικουρούμενοι και από τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ.  Αλέξανδρο Σφελινιώτη , την 20-7-2016 για πρώτη φορά από κοινού επισκέφτηκαν το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και είχαν διαδοχικές συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες και συγκεκριμένα με τους:

α) Προϊσταμένη Επιτελείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κα.  Ζαχαρούλα Τσιριγώτη,
β) Κλαδάρχη Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής Υποστράτηγο κ. Γεώργιο Κωτσάκη και
γ) Διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικής Υποστήριξης Ταξίαρχο κ. Δημήτριο Κορμπάκη.koi-enoseisastynomikon2Στους ανωτέρω αναφέρθηκαν προβλήματα που απασχολούν τους υπηρετούντες Αστυνομικούς των Δ.Α. Ακαρνανίας και Αιτωλίας με κύρια:

α) Tην αύξηση των οργανικών θέσεων των Αστυνομικών υπαλλήλων στις ανωτέρω Διευθύνσεις, ιδίως μετά τη τελευταία περικοπή των 6.700 οργανικών θέσεων καθ΄ όλη την επικράτεια,

β) Την άμεση μετεγκατάσταση της Δ.Α. Αιτωλίας και του Α.Τ. Βόνιτσας σε νέες  κτιριακές εγκαταστάσεις,

γ) Την νομοθέτηση καθηκοντολογίου πολιτικών υπαλλήλων που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία, και

δ) Ανανέωση του στόλου των περιπολικών οχημάτων και δικύκλων.

Η συζήτηση με τους ανωτέρω Υπηρεσιακούς Παράγοντες πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και αφού άκουσαν με προσοχή τα ως άνω προαναφερόμενα, αποδεχόμενοι πως τα αιτήματά μας κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, δεσμεύτηκαν για άμεση προσπάθεια επίλυσής τους.

«Οι Ενώσεις Ακαρνανίας και Αιτωλίας θα μάχονται από κοινού και θα προσπαθούν να δίνουν λύσεις στα προβλήματα των συναδέλφων μας. Τίποτα δε μας χωρίζει, αντιθέτως τα προβλήματα των συναδέλφων μας ενώνουν!!!», καταλήγει η σχετική κοινή ανακοίνωση των δύο Ενώσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button