ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Koenigsegg μετά την πυρκαγιά στην Αττική Οδό: «Σταματήστε να οδηγείτε τα αυτοκίνητά μας»!

Το καμένο Jesko στη ΛΕΑ της Αττικής οδού άναψε φωτιές στην Koenigsegg που παίρνει δραστικά μέτρα.

Η Koenigsegg προειδοποιεί όλους τους 28 ιδιοκτήτες Jesko να σταματήσουν να οδηγούν μετά από την πυρκαγιά στην Ελλάδα

Η εταιρεία εξετάζει τι προκάλεσε την πυρκαγιά και τι χρειάζεται να γίνει για να διασφαλιστεί ότι τα υπόλοιπα αυτοκίνητα δεν θα έχουν την ίδια μοίρα.


Υπενθυμίζουμε ότι το περιστατικό συνέβη στις 15 Ιουνίου γύρω στις 10 π.μ. κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που ονομάστηκε “6to6 Europe Tour 2024”.

Περιλάμβανε πολλά υπεραυτοκίνητα αλλά λίγα τόσο μοναδικά όσο το Jesko Attack. Ονομάστηκε Jesko NÜR Edition και ήρθε από το εργοστάσιο με γυμνές επιφάνειες από ανθρακονήματα και χρυσά ένθετα στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με το EggRegistry, ένα από τα μέλη του προώθησε ένα μήνυμα από την Koenigsegg σε όλους τους 28 ιδιοκτήτες Jesko.

Το μήνυμα αυτό λέει χαρακτηριστικά: “Ως μέτρο πρόληψης, ζητούμε από όλους τους ιδιοκτήτες και οδηγούς Jesko να αποφύγουν να οδηγούν τα αυτοκίνητά τους μέχρι να έχουμε την ευκαιρία να κατανοήσουμε καλύτερα την κατάσταση».
Προφανώς, ούτε η ίδια η αυτοκινητοβιομηχανία γνωρίζει την αιτία της πυρκαγιάς αυτή τη στιγμή.

Πάντως, το περιστατικό μπορεί να μην έχει να κάνει με κατασκευαστικό λάθος αλλά να είναι μεμονωμένο.

Και αυτό προκύπτει από μαρτυρίες ανθρώπων που συμμετείχαν στην εκδήλωση, και παρατήρησαν ότι ο οδηγός πίεζε αδικαιολόγητα το αυτοκίνητο και έκανε πράγματα που δεν συνάδουν ούτε με τις υψηλές θερμοκρασίες της Αθήνας ούτε με τα λίγα χιλιόμετρα που είχε στο κοντέρ.

newsoauto.gr

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button