Γεγονότα

Kλοπή σε επιχείρηση αδρανών υλικών στο Ευηνοχώρι (φωτο)

geg-klopi-adranon-evinosori1Νέα μεγάλη κλοπή έγινε στο Ευηνοχώρι  αυτή την φορά σε επιχείρηση αδρανών υλικών κοντά στο ποταμό Εύηνο.
Οι δράστες μπήκαν στον υποσταθμό όπου και τον απενεργοποίησαν , έκοψαν τα χοντρά καλώδια που πηγαίνουν στους τρείς μεγάλους πίνακες καθώς επίσης και αυτά που ενεργοποιούσαν το πλυντήριο αδρανών, το σπαστηροτριβείο και την μονάδα του μπετόν.
geg-klopi-adranon-evinosori2Στην συνέχεια αφαίρεσαν από την αποθήκη κάθε χρήσιμο εργαλείο (ηλεκτροκολλήσεις, κομπρεσέρ, τροχούς, κλειδιά, και ότι άλλο εύρισκαν και τα μετέφεραν με τα χέρια , έξω από το εργοτάξιο γιατί δεν μπορούσε να μπει στον χώρο αυτοκίνητο.
Στο τέλος έσπασαν το τζάμι του λογιστηρίου και έκλεψαν δυο πλήρεις υπολογιστές με όλα τα παρελκόμενα.
geg-klopi-adranon-evinosori3Η ζημιά που υπέστη η επιχείρηση είναι τεράστια ειδικά στο τομέα του λογιστηρίου όπου υπήρχαν όλες οι συναλλαγές, ενώ για να αποκατασταθούν όλες ζημιές χρειάζονται αρκετές χιλιάδες ευρώ , χώρια ότι καθημερινά και για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες η επιχείρηση δεν μπορεί να λειτουργήσει χάνοντας παραγγελίες χιλιάδων ευρώ.
Να σημειώσουμε ότι και πέρυσι το εργοτάξιο είχε γίνει στόχος επιτήδειων και τότε είχε κλαπεί ένα φορτηγό το οποίο και δεν βρέθηκε ποτέ…
evinochori-kalidona.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button