Γεγονότα

Κλοπή ηχητικής εγκατάστασης στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων

koi-dimotiko-kalyviaΔιάρρηξη από άγνωστους δράστες σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων διαπιστώθηκε από τον Διευθυντή την περασμένη Παρασκευή όπου εκλάπησαν σημαντικά αντικείμενα και εξοπλισμός, όπως ενημερωθήκαμε από τη διεύθυνση του σχολείου.

Στη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών και συγκεκριμένα από 1 έως 6 Μαΐου 2016 θρασύτατοι δράστες που παραμένουν άγνωστοι μέχρι στιγμής, αφού έσπασαν τζάμι από την αίθουσα εκδηλώσεων, αφαίρεσαν από το σχολείο (4) ηχεία αναπαραγωγής ήχου, (1) επαγγελματικό ενισχυτή ήχου, (1) μίκτη ήχου,  συνολικής αξίας (1500) ευρώ .


Ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία όπου έκανε έρευνα στο χώρο του σχολείου και πήρε αποτυπώματα από αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν.

Να αναφέρουμε ακόμη ότι άγνωστοι είχαν ξαναμπεί πριν 20 ημέρες από παράθυρο του σχολείου και αφαίρεσαν μικρή ποσότητα γραφικής ύλης, τότε όμως η ζημιά στα τζάμια είχε επιδιορθωθεί.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του σχολείου: “Δυστυχώς σε μια δύσκολη εποχή που το Σχολείο με μεγάλη δυσκολία προσπαθεί να καλύψει τα λειτουργικά του έξοδα κάποιοι δε διστάζουν να κλέψουν πράγματα που είναι απαραίτητα και σημαντικά στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε το Σχολείο από τέτοιες ενέργειες και να το προστατεύσουμε με κάθε τρόπο”.

http://kalyvia.gr/

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button