Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

“Κληρονόμος”: Συγκρότηση ανεξάρτητου συνδυασμού για την Τοπική Κοινότητα Αμοργιανών Αμφιλοχίας

Τη συγκρότηση ενός ανεξάρτητου συνδυασμού για την Τοπική Κοινότητα Αμοργιανών του Δήμου Αμφιλοχίας γνωστοποίησαν τα μέλη του με ανακοίνωσή τους στον Τοπικό Τύπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΟΡΓΙΑΝΩΝ
“ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ”

ΑΜΟΡΓΙΑΝΙΩΤΗ ΟΛΓΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΑΡΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΔΡΟΥΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΘΩΜΑ
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΕΛΕΝΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΣΑΛΤΑΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ

Αγαπητοί συγχωριανοί,
Ύστερα από διαβουλεύσεις που έλαβαν χώρα εδώ και πολύ καιρό, και λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η κοινότητά μας , θεωρήσαμε καθήκον μας να συγκροτήσουμε ένα μέτωπο αντίστασης απέναντι στην αδράνεια, την αδιαφορία, τη στασιμότητα και τη μιζέρια.

Έτσι μία ομάδα ατόμων που ζούμε και εργαζόμαστε στο χωριό, που έχουμε τα σπίτια μας εδώ, και βιώνουμε τα προβλήματα στην καθημερινότητά μας, αποφασίσαμε τη συγκρότηση ενός ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ τοπικού συνδυασμού, χωρίς την ένταξή μας σε κάποιο κεντρικό δημοτικό εκλογικό συνδυασμό (διατηρώντας έτσι την αυτονομία μας), προκειμένου να συμμετάσχουμε στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019.

Όλοι εμείς, μέσα από ένα πνεύμα ομαδικότητας, εντιμότητας, εργατικότητας και γνώσης, ανεξάρτητα από κομματικές και παραταξιακές προτιμήσεις, με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης, διάθεση προσφοράς και πλήρη γνώση των αναγκών του χωριού, θεωρούμε ότι είμαστε σε θέση να οδηγήσουμε τον τόπο αυτό σε καλύτερη μοίρα, σε μία θέση που πραγματικά του αξίζει.

Το όνομα της κίνησης αυτής είναι “ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ”, έχοντας υπόψη την παλιά ονομασία της γεωγραφικής θέσης που είναι χτισμένο το χωριό μας, αλλά και θέλοντας να εκφράσουμε το χρέος μας να κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές, έναν τόπο καλύτερο, πιο “πλούσιο” σε φυσικούς πόρους και έργα απ΄ότι κληρονομήσαμε εμείς από την προηγούμενη γενιά, χωρίς να εξαντλήσουμε το φυσικό πλούτο και καταστρέψουμε τις υποδομές.

Οι βασικοί πυλώνες πάνω στο οποίο έχει χτιστεί το πρόγραμμά μας είναι:
* ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ * ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ * ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΙΣΟΝΟΜΙΑ
* ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ * ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ * ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close