Δυτική Ελλάδα

Κλειστή λόγω καθίζησης η Ε.Ο. Αντιρρίου -Ιωαννίνων στο Τέροβο

geg-terovoΜέσω Σκλίβανης γίνεται αυτή την ώρα η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Άρτας για τα οχήματα άνω των 3.5 τόνων, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος στο 31ο χλμ κοντά στο Τέροβο, από τις 15:30. Από τις Αρχές έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να δοθεί στην κυκλοφορία τουλάχιστον ένα τμήμα του δρόμου και τα Ι.Χ. εξυπηρετούνται μεν, αλλά με χρειάζεται προσοχή. Στο σημείο φυσικά είναι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Ηπείρου, εξαιτίας των καταιγίδων, υπάρχουν σε:

Δ.A. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Επ. Ο. Νεράϊδας – Σαγιάδας, από 8ο έως 11,5ο χλμ.

Π.Ε.Ο. Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας, 85ο   χλμ. Λόγω έντονης βροχόπτωσης προκλήθηκε υπερχείλιση – πλημμύρα του ποταμού Καλαμά, με αποτέλεσμα την διακοπή κυκλοφορίας. Κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριο οδό προς Εγνατία.

Δ.A. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Λόγω  έντονης βροχόπτωσης , υπερχείλισαν τα ύδατα του ποταμού Αχέροντα στο 4ο χλμ. της Επ. Ο. Καναλακίου – Πάργας, στη γέφυρα Δ.Δ. Καστριού, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία μεταξύ Καναλακίου – Καστριού και Καναλακίου – Κηφισιάς.

Διακοπή  κυκλοφορίας από Καναλάκι με τα δημοτικά διαμερίσματα Βαλανιδοράχης – Αχερουσίας- Κόχλα – Καστρί-Κορώνι-Σταυροχώρι -Κυψέλη. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς

Δ.A. ΑΡΤΑΣ

Εντός του οικισμού η γέφυρα από Κομπότι προς γήπεδο Κομποτίου (Δημοτική οδός) υπέστη καθίζηση,  λόγω έντονης βροχόπτωσης και η διέλευση των οχημάτων  διεκόπη. Η διέλευση των οχημάτων πραγματοποιείται από την οδό Αγ. Νικολάου.

Εκκένωση των διαμενόντων επί των οδών Γώγου Μπακόλα και Θειακογιάννη στην πόλη της Άρτας.

ethnos.gr

φωτο http://epirusgate.blogspot.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close