Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κλείστε τα καταστήματα, δώστε το “παρών” στη συγκέντρωση για το Κ.Υ. λέει ο πρόεδρος της Κατούνας

Έκκληση προς τους ιδιοκτήτες καταστημάτων στην Κατούνα απευθύνει ο πρόεδρος του χωριού Θωμάς Καφρίτσας, να κλείσουν αύριο τα καταστήματά τους και να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση για το Κέντρο Υγείας Κατούνας.
Συγκεκριμένα αναφέρει:

Καλώ όλους τους επαγγελματίες να κλείσουμε τα καταστήματα μας, αύριο 21/3/2019, ημέρα Πέμπτη και να δώσουμε δυναμικό παρόν στην συγκέντρωση για το Κέντρο Υγείας Κατούνας.


Κουραστήκαμε από τα λόγια όλων των κυβερνήσεων, επιτέλους ας βρεθεί ένας που να ενδιαφέρεται πραγματικά να λύσει το μεγάλο πρόβλημα των εκατοντάδων κατοίκων του πρώην Δήμου Μεδεώνος.

Πόσοι άνθρωποι πρέπει ακόμα να χαθούν;

Η υγεία είναι ιερό δικαίωμα που κανείς δεν μπορεί να στερήσει από εμάς και τα παιδιά μας.
Η συγκέντρωση δεν είναι πασαρέλα υποψηφίων πολιτικών, ούτε ευκαιρία να απευθύνουμε χαιρετισμούς και διαγγέλματα, είναι διαμαρτυρία ζωής, είναι η αρχή ενός αγώνα ο οποίος θα σταματήσει μόνο όταν δικαιωθούμε.

Ποτέ δεν είχα στην πλάτη μου κανένα χρώμα, ποτέ δεν ήμουν κομματικοποιημένος, δεν είχα παρωπίδες, το μόνο που με ενδιαφέρει η βελτίωση της ζωής των κατοίκων του χωριού και της περιοχής μας.

Σας καλώ όλους δίπλα μας, δεν θα κάνουμε βήμα πίσω αυτή την φορά, μην περιμένουμε να δούμε τι έδωσε το χωριό για μας, αλλά τι δώσαμε εμείς γι’ αυτό.

katounanews.blogspot.com

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button