ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Κλειστά τα σχολεία σε Δήμο Μεσολογγίου και Ξηρομέρου λόγω «Μπάλλου»

Τα σχολεία θα παραμείνουν προληπτικά κλειστά

Λόγω της κακοκαιρίας που σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ αναμένεται να πλήξει και τον Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου με απόφαση του Δημάρχου, Κώστα Λύρου την Πέμπτη 14/10/2021, όλες οι σχολικές μονάδες, παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ του Δήμου δεν θα λειτουργήσουν.

«H απόφαση λαμβάνεται προληπτικά και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, των γονέων και του εκπαιδευτικού προσωπικού», αναφέρει η ανακοίνωση.


Αντίστοιχη απόφαση έλαβε και ο Δήμος Ξηρομέρου.  Με απόφαση Δημάρχου, την Πέμπτη 14.10.2021, όλες οι σχολικές μονάδες, παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου δεν θα λειτουργήσουν.

«H ενημέρωση που έχουμε και τα καιρικά μοντέλα, δείχνουν ότι ο Μπάλλος (BALLOS), θα επηρεάσει χτυπώντας με σφοδρότητα τον Δήμο Ξηρομέρου. Ελπίζουμε να διαψευστούν οι προγνώσεις αλλά εμείς πρέπει να λάβουμε τα συγκεκριμένα προληπτικά μέτρα για να προστατεύσουμε μικρά παιδιά και μαθητές», αναφέρει ο Δήμος Ξηρομέρου εφιστώντας την μέγιστη προσοχή στους πολίτες και τονίζοντας πως ο μηχανισμός του είναι επί ποδός να συνδράμει όπου απαιτηθεί.

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button