Αυτοδιοίκηση

«Κλείνει» η υποψηφιότητα Τραπεζιώτη

po-syriza-dimarxoi1Μέσα από διαδικασίες που προκάλεσαν αμφισβητήσεις και διχογνωμίες στο εσωτερικό του κόμματος, φαίνεται τελικά πως η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο, έπεισε τους αυτοπροτεινόμενους κ. Καπρέλη και Καραγιάννη, ώστε χωρίς μια ψηφοφορία που θα «πλήγωνε» , να αποσυρθούν της διεκδίκησης του χρίσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου πλέον, μετά από διαβουλεύσεις που ολοκληρώθηκαν πριν λίγη ώρα, αύριο καταθέτει την πρόταση του για τον κ. Τραπεζιώτη στην Αυτοδιοικητική Κίνηση που συνεδριάζει στις 11 το πρωί στο Δημοτικό Πάρκο, ώστε να «επικυρωθεί» η υποψηφιότητα και ο τέως δήμαρχος Θεστιέων να ξεκινήσει ο προεκλογικό του αγώνα, τη συγκρότηση ψηφοδελτίου κλπ.

Πρόκειται για μια εξέλιξη λίγο έως πολύ αναμενόμενη, που όμως προσκρούει σε πολύ σοβαρές αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και με δεδομένες τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, τις αμφισβητήσεις και το “προφίλ” του υποψηφίου , δεν αναμένεται να λειτουργήσει συσπειρωτικά, θεωρούν πολλά μέλη και στελέχη που δεν διστάζουν μάλιστα να το πουν αυτό δημόσια. Με δεδομένες αυτές τις αντιδράσεις και με την Αριστερή Πλατφόρμα και άλλες κινήσεις και είναι κατά της υποψηφιότητας,  αλλά τελικά να την αποδέχονται, η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος την ερχόμενη Τετάρτη συνεδριάζει σε ξενοδοχείο του Αγρινίου, μαζί με τις Δημοτικές Γραμματείες, για να συντονίσει την δράση του κόμματος ενόψει των εκλογών του Μαΐου.

Και εκεί στο πλαίσιο της συζήτησης,  δεν αποκλείεται να καταγραφούν διαφωνίες για κάποιες επιλογές και ειδικά αυτή του κ. Τραπεζιώτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button