ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

«Κλείδωσε» το χρονοδιάγραμμα καταβολής των συντάξεων Απριλίου

Λίγες ημέρες απομένουν προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία καταβολής των συντάξεων Απριλίου.

Το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ ενέκρινε το χρονοδιάγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων που -όπως έχει καθιερωθεί τους τελευταίους μήνες- θα καταβληθούν ταυτόχρονα. Οι συνταξιούχοι θα ξεκινήσουν να «βλέπουν» ποσά στους λογαριασμούς τους από τις 24 Μαρτίου, δηλαδή την επόμενη Τετάρτη.

Οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Απριλίου, για κάθε Ταμείο, έχουν ως εξής:

  • Στις 24 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 26 Μαρτίου 2021, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 29 Μαρτίου 2021, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  •  Στις 30 Μαρτίου 2021, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

economistas.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button