ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

«Κλείδωσε» ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου

Ποιος είναι ο Μιχαήλ Σερασκέρης

Μόνο το ΦΕΚ απομένει, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, για την ανακοίνωση του νέου διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου.

H θέση παραμένει «κενή» για αρκετούς μήνες μετά την παραίτηση του Ανδρέα Τσώλη στις 5 Ιουνίου. Η αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας και Διοικήτρια του νοσοκομείου Μεσολογγίου, Ελένη Φιλιπποπούλου, προσωρινά καθήκοντα διοικήτριας και του νοσοκομείου Αγρινίου

Σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Υγείας έχει καταλήξει στο πρόσωπο του Μιχαήλ Σερασκέρη.

Ο Μιχαήλ Σερασκέρης, σπούδασε Οικονομία, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Προϊστάμενος Ανθρώπινου Δυναμικού από το 1993 και Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού από το 2000, Σύμβουλος σε θέματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού από το 2007 ως σήμερα. Διετέλεσε αναλυτικότερα, Προϊστάμενος Προσωπικού της ΑΒ Βασιλόπουλος, Διευθυντής Προσωπικού των ομίλων J&P Ιωάννου & Παρασκευαΐδης, ΙΑΣΩ Όμιλος Κλινικών, ΑΣΠΙΣ-Πρόνοια, ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, Γενικός Διευθυντής της Creme de la Creme Human Resources Α.Ε., συνιδρυτής της εταιρίας διοίκησης ανθρωπινου δυναμικού Hrstrategy από την 1/1/2015 έως σήμερα.


Δίδαξε 7 χρόνια Διοίκηση Νοσοκομείων σε γιατρούς και νοσηλευτές στο Παράρτημα του Γαλλικού Πανεπιστημίου CNAM στην Αθήνας, ασχολήθηκε με την έρευνα στα Οικονομικά της Υγείας και την Απασχόληση των επαγγελματιών στην Υγεία, αθρογραφώντας από το 2004 έως σήμερα σε έγκριτες εφημερίδες και επιστημονικές εκδόσεις.

Ασχολήθηκε εκτεταμένα με θέματα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού έχοντας δημοσιεύσει πάνω από 100 επιστημονικά άρθρα. Συγγραφέας του βιβλίου 400 σελίδων “Κερδίστε την Μάχη των Προσλήψεων” από τις Εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ, τη μονογραφίας 120 σελίδων με τίτλο “Εισαγωγή μεθόδων Ανταγωνισμού στο Ελληνικό Σύστημα Υγείας”, Εγχειριδίου κωδικοποίησης Εργατικής νομοθεσίας 150 σελίδων για επαγγελματίες ανθρωπίνου δυναμικού.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button