ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

ΚΚΕ: Περιοδεία του Ν. Παπαναστάση σε Φυτείες και Παπαδάτου

Περιοδεία στα χωριά Φυτείες και Παπαδάτου Ξηρομέρου πραγματοποίησε χθες, Πέμπτη 19/8, κλιμάκιο της ΚΟΒ Ξηρομέρου του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του κόμματος, Νίκο Παπαναστάση.

Η ανακοίνωση:


«Θερμή ήταν η υποδοχή και στα δύο χωριά κι όλοι είχαν να που ένα καλό λόγο για τη συχνή και σταθερή βοήθεια του ΚΚΕ με την προσπάθεια ανάδειξης, προόθησης και επίλυσης των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο λαός της περιοχής καθημερινά. «Αυτή τη βοήθεια χρειαζόμαστε και είστε οι μόνοι που απλόχερα μας τη δίνεται» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτή αναφέρθηκε στα ζητήματα της πανηδημίας-Υγείας, της παιδείας, της νεολαίας και των πυρκαγιών όπου αναφέρθηκε πω μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό.

Επιπλεόν αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της υπαίθρου, οι μικροί και μεσαίοι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και τα μικρομάγαζα, αναδεικνύοντας την πρόταση του ΚΚΕ για τα στρώματα αυτά. Κάλεσε τους κατοίκους να οργανώσουν τον αγώνα τους μέσα από τους φορείς και τους συλλόγους τους, δίνοντας την δέσμευση πως το Κόμμα θα παρέχει αμέριστη στήριξή του στους αγώνες και τις διεκδικήσεις τους».


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button