Αυτοδιοίκηση

"Κοινωνία Μπροστά": Κατάθεση ερωτήσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου

po-dimotiko-mesologgi6

Ερωτήσεις στο σημερινό (26-4-2018) Δημοτικό Συμβούλιο κατέθεσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Η Κοινωνία Μπροστά” Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Οι ερωτήσεις αφορούν στην ένταξη του Δήμου Μεσολογγίου στην δίχρονη υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση και στην μοριοδότηση προσληφθέντων στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.

Αναλυτικά:

κ. Δήμαρχε, παρακαλούμε όπως μας απαντήσετε στις παρακάτω ερωτήσεις:

  1. Με σχετική υπουργική απόφαση 184 δήμοι της χώρας εντάσσονται στη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2018/2019. Ο δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου δεν εντάσσεται στην ενιαία υποχρεωτική δεκατετράχρονη εκπαίδευση που αποτελεί διαχρονικό αίτημα των εκπαιδευτικών, των παιδαγωγών και των γονέων. Με δεδομένο ότι στο δήμο μας δεν υπάρχει κτιριακό πρόβλημα υποδοχής και λειτουργίας του προγράμματος αλλά και την θετική εισήγηση της τριμερούς επιτροπής, τι ακριβώς έχει συμβεί και ο δήμος δεν έχει ενταχθεί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα;
  2. Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

  3. Πρόσφατα ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για την ΣΟΧ 1 (Α.Π. 741/28-3-2018) από το Πνευματικό Κέντρο. Προσλαμβάνετε τις παρακάτω ειδικότητες:

Ένα (1) ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ μουσικό

Ένα (1) ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ πληροφορικής

Ένα (1) ΠΕ ή ΔΕ φυσικής αγωγής

Δύο (2) ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ νηπιαγωγών

Ένα (1) ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ θεατρολογίας

Από την συγκριτική μοριοδότηση των αποτελεσμάτων προκύπτει κατ’ επιλογή “πείραγμα” των μορίων της συνέντευξης. Με ποια κριτήρια αξιολογήθηκαν οι προσλαμβανόμενοι από την επιτροπή στην κατεύθυνση αξιοκρατικής τους επιλογής;”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button