ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Kino20.gr: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το ΚΙΝΟ

Το δελτίο ΚΙΝΟ που συμπληρώνει κάποιος με τα επιλεγμένα νούμερα χρησιμεύει μόνο για την καταχώρηση των προβλέψεων του στο Κεντρικό Μηχανογραφικό Σύστημα του ΟΠΑΠ και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αποδεικτικό συμμετοχής. Το αποδεικτικό συμμετοχής κινο εκτυπώνεται από τις ειδικές τερματικές μηχανές.

Ο παίκτης όταν παραλαμβάνει το αποδεικτικό συμμετοχής οφείλει να ελέγξει ότι είναι έγκυρο και ότι περιέχει όλα τα στοιχεία που αντιστοιχούν σε αυτό που επέλεξε.


Ο παίκτης μπορεί να ζητήσει την ακύρωση της συμμετοχής του δελτίου του και την επιστροφή του αντίστοιχου ποσού μόνο στις περιπτώσεις που επιτρέπεται βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που έχει θέσει η ΟΠΑΠ ΑΕ.

Εάν δεν αναγνωρίζεται το κέρδος κάποια συμμετοχής ΚΙΝΟ που προκύπτει με βάση το αποδεικτικό συμμετοχής ο παίκτης έχει το δικαίωμα να υποβάλει ένσταση στην ΟΠΑΠ ΑΕ μέσα σε 6 μέρες από την ημερομηνία της κλήρωσης.

Ο παίκτης για δική του ασφάλεια οφείλει να διαφυλάσσει τα στοιχεία του δελτίου του και μην τα αποκαλύπτει σε τρίτους.

Για τα δελτία ΚΙΝΟ που κερδίζουν ο αναλογών φόρος που προκύπτει από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία παρακρατείται από την ΟΠΑΠ ΑΕ κατά την πληρωμή των κερδών.

Για να καταβληθούν τα κέρδη είναι απαραίτητο το αποδεικτικό της συμμετοχής που κερδίζει. Σε περίπτωση απώλειας του αποδεικτικού αποκλείεται η αξίωση καταβολής κέρδους ή άλλης αποζημίωσης.

Πληρωμή των κερδών ΚΙΝΟ μπορεί να γίνει από τα εξουσιοδοτημένα από την ΟΠΑΠ ΑΕ σημεία πώλησης ή από τις συνεργαζόμενες τράπεζες με συγκεκριμένη διαδικασία την οποία ορίζει κάθε φορά η ΟΠΑΠ ΑΕ.

Τα κέρδη των συμμετοχών στο ΚΙΝΟ είναι πληρωτέα για διάστημα έως 3 μήνες από την ημερομηνία της κλήρωσης. Μετά την πάροδο των 3 μηνών παύει η αξίωση είσπραξης οποιουδήποτε κέρδους.

Τα αποδεικτικά συμμετοχής που έχουν καταστραφεί ή αλλοιωθεί και σε κάθε περίπτωση που δεν είναι δυνατός ο εντοπισμός τους και η ανάκτησή τους από το Κεντρικό Μηχανογραφικό Σύστημα δεν έχουν ουδεμία ισχύ και αποκλείεται κάθε αξίωση καταβολής κέρδους ή αποζημίωσης.

Για να βεβαιώσετε κέρδη που έχουν προκύψει από συμμετοχή σας στο ΚΙΝΟ και έχουν καταβληθεί αποκλειστικά μέσω επώνυμης τραπεζικής πληρωμής εντός του προηγούμενου έτους υπάρχει ειδική πλατφόρμα της ΟΠΑΠ ΑΕ για τις βεβαιώσεις κερδών.

Συνοψίζοντας τα παραπάνω, με απλά λόγια, όταν παίζεται ΚΙΝΟ ένα από τα πιο δημοφιλή τυχερά παίγνια της ΟΠΑΠ θα πρέπει να παραλαμβάνεται την απόδειξη από τη μηχανή, να τσεκάρετε ότι έχουν επικυρωθεί όλα όπως τα έχετε επιλέξει και να διατηρήσετε την απόδειξη χωρίς φθορές. Την πετάτε ή την σκίζετε μόνο όταν είστε σίγουροι ότι δεν κέρδισε.

Στην περίπτωση που κερδίζει, ακόμα και μικροποσά, μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει γιατί έχετε μεν τρεις μήνες για να εισπράξετε τα κέρδη αλλά είναι συχνό φαινόμενο να την βάλετε κάπου και να την ξαναβρείτε όταν δε θα είναι εφικτή η είσπραξη των κερδών. Είναι τεράστια τα ποσά από μη εξοφλημένα δελτία κάθε χρόνο σε όλους τους οργανισμούς που διεξάγουν τυχερά παιχνίδια.

Στο kino20.gr θα βρείτε τις σημερινές κληρώσεις αλλά και πιο παλιές για να τσεκάρετε τους αριθμούς που έχετε επιλέξει.

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button