Γεγονότα

Κινητοποιήσεις για το νερό αποφάσισαν κάτοικοι του Αιτωλικού-καταλήψεις την Τετάρτη

nero-aitoliko-diamartyria
Επαναλήφθηκε η γενική συνέλευση των κατοίκων του Αιτωλικού σήμερα το απόγευμα στην πλατεία, όπου συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος ανησυχώντας για την έκβαση της υδροδότησης.

Αυτή τη φορά η συγκέντρωση κινήθηκε σε ήρεμο κλίμα και αρκετοί κάτοικοι κατέθεσαν τις απόψεις τους σχετικά με τα μέτρα πίεσης που πρέπει να πάρουν και οι ίδιοι, ώστε να ακουστεί το πρόβλημά τους κεντρικά και η κυβέρνηση, αλλά και όλοι οι υπεύθυνοι της Περιφέρειας και του δήμου Μεσολογγίου να τους λάβουν σοβαρά υπόψη. Αφού πρώτα ο πρώην αντιδήμαρχος Π. Σταράμος και ο δημοτικός σύμβουλος Σπ. Βασιλείου ενημέρωσαν για τις τελευταίες εξελίξεις που θέλουν την προσωρινή υδροδότηση του Αιτωλικού από το Νεοχώρι, τη Σταμνά και το Χρυσοβέργι, στη συνέχεια αποφάσισαν κινητοποιήσεις.

Μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης έγινε αποκλεισμός των ανατολικών γεφυριών για λίγη ώρα, ενώ αύριο στις 10 το πρωί αυτό θα επαναληφθεί και στη συνέχεια όλοι οι συγκεντρωμένοι θα κατευθυνθούν προς το Μεσολόγγι όπου θα κάνουν κατάληψη στην Περιφερειακή Ενότητα και στο δημαρχείο.

φωτο aitolikonews

Βάσω Βήττα – aixmi-news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button