Δυτική Ελλάδα

Κινητοποιούνται κάτοικοι στη Βόνιτσα για να σώσουν τα αδέσποτα από τις φόλες

skylos-folaΓέμισε φόλες η Βόνιτσα σύμφωνα με φίλους του Συλλόγου «Αδέσποτα Χαμόγελα». Λες και ξεκίνησε η επιχείρηση “εξοντώστε τα σκυλιά”!

Βρέθηκε και άλλος σκύλος νεκρός δίπλα στο ζαχαροπλαστείο Ζουμής εκεί όπου το φρόντιζαν. Ακριβώς στην ίδια στάση με τον Μπέμπη. Να σημειώσουμε είναι ο δεύτερος σκύλος μέσα σε λίγες μέρες που βρίσκεται νεκρός και πολλοί άλλοι αναζητούνται.

Καλέστηκε η αστυνομία, έγινε μήνυση και μεταφέρθηκε  στο κρατικό κτηνιατρείο για εξέταση.Όπως αναφέρει ο υπό ίδρυση σύλλογος «Αδέσποτα Χαμόγελα», το συγκεκριμένο σκυλάκι δεν είχε “πειράξει” ποτέ κανέναν… “Κάποιος ή κάποιοι δολοφόνοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Τώρα τα’βαλαν με τα ζώα αύριο ίσως με κάποιον συνάνθρωπο που θα τους ενοχλήσει. Ας μην κρατάμε το στόμα μας κλειστό κι ας πιέσουμε αυτούς που είναι υπεύθυνοι αντί να ανεχόμαστε τις δολοφονίες. Ο υπό ίδρυση σύλλογος πρέπει να στηριχθεί από τους συμπολίτες με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας μας.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ

Έτσι μας είπαν τουλάχιστον από την αστυνομία. Περιμένουμε ΝΑ ΜΆΘΟΥΜΕ τα αποτελέσματα από την εξέταση του Μπέμπη και όπως τονίζει ο υπό ίδρυση Σύλλογος αν δεν αναλάβει ο δήμος τις ευθύνες του θα τον αντικαταστήσουμε σαν σύλλογος με όλες τις νόμιμες συνέπειες.

Εθελοντές του Συλλόγου κάνουν περιπολίες σήμερα τη νύχτα όπως και κάθε μέρα για την προστασία των αδέσποτων.”

                                          Πρόσκληση

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ!!!

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ

katounanews.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button