Δυτική Ελλάδα

Κινητή τηλεφωνία Cosmote μετά από τέσσερα χρόνια προσπαθειών σε Πρόδρομο, Αγράμπελο και Χρυσοβίτσα

epi-cosmote-xrysovitsa4Μετά από τέσσερα χρόνια περίπου τα χωριά  του Ξηρομέρου Πρόδρομος- Αγράμπελο- Χρυσοβίτσα αποκτούν κινητή τηλεφωνία  Cosmote.

Όπως αναφέρει ο κ. Ιωάννης Παπούλιας υπάλληλος του ΟΤΕ με καταγωγή από την περιοχή,  η προσπάθεια ξεκίνησε τέλος του 2011 και πλέον έχουν ληφθεί όλες οι άδειες. Το 2012 από το Δημοτικό Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου, από το  το Δασαρχείο Αμφιλοχίας και όλες τις υπόλοιπες που χρειάζονταν.

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν για να φτάσουμε  στο  τέλος αυτής της Οδύσσειας.  .Τους συναδέλφους μου στον ΟΤΕ στην COSMOTE.

Επίσης τον Μπαμπούρη Κων/νο που βοήθησε να πάρουμε την άδεια από το δασαρχείο Αμφιλοχίας πολύ γρήγορα, τον πρώην πρόεδρο του Προδρόμου Νικολέ Διονύσιο που σε καθημερινή βάση  αγωνιούσε  και με ρωτούσε που βρίσκετε η υπόθεση της κεραίας  για την έκβαση της υπόθεσης και όπου χρειάστηκε έκανε παρέμβαση γραπτώς. Γενικά όλους όσους βοήθησαν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Θέλω να σας κάνω γνωστό ότι έκανα το έκανα για το καλό του χωριού μου των διπλανών χωριών χωρίς να έχω κάποιο συμφέρον

Βγαίνουν σήμερα  καλοθελητές υποκινούμενοι από άλλους  μέσα από το προσωπικό τους facebook  και γράφουν ανακρίβειες τους παρακαλώ να μην το συνεχίσουν γιατί θα ντρέπονται κάποια μέρα να με αντικρύσουν”, αναφέρει ο κ. Παπούλιας. epi-cosmote-xrysovitsa1

epi-cosmote-xrysovitsa2

epi-cosmote-xrysovitsa3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close