Άποψη

Κίνημα: Κατέρρευσε και ο "μύθος" της τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος

po-kinima-logo2Ανακοίνωση από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών της Αχαϊας, σχετικά με τα στοιχεία που προσχεδίου του προϋπολογισμου του 2016, που ουσιαστικά καταρρίπτουν τους αντιμνημονιακούς ισχυρισμους και τις καταγγελίες περι “τεχνητης διόγκωσης” του ελλείμματος του 2009.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Καθ’ όλη τη διάρκεια της διακυβέρνησης του τόπου από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. γινόμαστε θεατές της κατάρρευσης των μύθων που δηλητηρίασαν και τελικά αποπροσανατόλισαν την Ελληνική κοινωνία. Κατάρρευση που πολλές φορές προήλθε από τους ίδιους που δημιούργησαν αυτά τα ανυπόστατα ψεύδη.

         Ηχούν ακόμα στ’ αυτιά μας οι κραυγές των Καμμένου, Σαμαρά και Τσίπρα περί δήθεν τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος και προσχεδιασμένης εισόδου της χώρας στο μηχανισμό στήριξης.

      Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Σαμαράς ήταν οι πρώτοι που αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι έλεγαν ψέματα στον Ελληνικό λαό για το έλλειμμα, αφού αναγνώρισαν στους προυπολογισμούς που κατέθεσαν  το πραγματικό ύψος του. Σήμερα ήρθε η σειρά της κυβέρνησης της ‘’πρώτη φορά’’ αριστερά και του συντηρητικού λαικιστή  εταίρου της να έρθουν αντιμέτωποι με τα ψέματα τους. Καθώς στο προσχέδιο του προυπολογισμού του 2016 σημειώνεται ότι το έλλειμμα άγγιξε το 15,2% του Α.Ε.Π. το 2009 και φυσικά δεν υπήρξε καμία αλλοίωση του.

        Έτσι γίνεται ξεκάθαρη, για άλλη μία φορά, με τον πλέον επίσημο τρόπο η καταστροφή που προξένησε η 5ετία Καραμανλή αλλά και του νοσηρού παιχνιδιού που είχε στηθεί στην πλάτη του Ελληνικού λαού προκειμένου κάποιοι από τις αίθουσες του Ζαππείου και της Θεσσαλονίκης  να σταδιοδρομήσουν πολιτικά.

       Όταν ο Γ. Παπανδρέου και η κυβέρνηση του αναλάμβαναν βάρος που δεν τους ανήκε προκειμένου η χώρα να μην ζήσει τα χειρότερα.

     Σαν ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών ΑΧΑΙΑΣ δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα άλλο, γιατί όταν όλοι μιλάνε με αλήθειες εμείς μιλάμε με γεγονότα.”
po-elleimma-2009

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button