Άποψη

Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών: Υποψηφιότητα Αντώνη Ταμπάκη

po-tampakis2Στη δήλωση του ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το “Κίνημα” του Γιώργου Παπανδρέου, Αντώνης Ταμπάκης, τονίζει:

Φίλες και φίλοι,

  Αποφάσισα να δηλώσω «παρών» στο κάλεσμα του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών» για τις πιο κρίσιμες εκλογές από την Μεταπολίτευση, αυτές της 25ης Ιανουαρίου, και να πολιτευτώ στην περιοχή, που αγαπώ και ζω καθημερινά, την Αιτωλοακαρνανία.

  Για αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους ανθρώπους του «Κινήματος» για την τιμή που μου έκαναν να με συμπεριλάβουν στο ψηφοδέλτιο, αποδεικνύοντας εμπράκτως τη βασική αρχή του προέδρου του κόμματος Γιώργου Παπανδρέου ότι το μέλλον ανήκει στη νέα γενιά και αυτή πρέπει να βγει μπροστά.

  Ανταποκρινόμενος, λοιπόν, σε αυτή την υποχρέωση, αποφάσισα να δώσω τον δύσκολο αγώνα, μέσα σε μια περίοδο ακραίας πόλωσης, φόβου και διλημμάτων, που κάθε άλλο παρά καλό κάνουν στην κοινωνία μας και «δηλητηριάζουν» το μυαλό των πολιτών της.

  Στόχος μου στις επικείμενες εκλογές είναι να συμβάλλω από το δικό μου μετερίζι στη διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών για μια πιο δίκαιη, αξιοκρατική, εξωστρεφή και προοδευτική κοινωνία, που θα έχει ως επίκεντρό της τον άνθρωπο.

  Μέσα από τη συμμετοχή μου στο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας, σκοπεύω να διεκδικήσω στο έπακρο, όλα εκείνα τα οποία έχει στερηθεί ο τόπος που διαμένω και αγαπώ όσο τίποτα άλλο, τα τελευταία χρόνια. Ο νομός Αιτωλοακαρνανίας, βασισμένος στα συγκριτικά πλεονεκτήματά του, μπορεί να καταστεί πρωτοπόρος στην ανάπτυξη, αρκεί να υπάρχει μια καθαρή και δυνατή εκπροσώπηση στο επόμενο Κοινοβούλιο.

  Έχοντας πλήρη συνείδηση της κρισιμότητας των περιστάσεων, ζητάω την ψήφο σας για μια κοινωνία αξιών, δικαιοσύνης και ελπίδας.

Πάμε μαζί στο νέο ξεκίνημα!

Με εκτίμηση,

ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡ. ΤΑΜΠΑΚΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close