ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Παρουσίαση για το «Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων» (φωτο)

Τις βασικές θέσεις τους και τις επιδιώξεις τους για την Αιτωλοακαρνανία, παρουσίασαν σήμερα Πέμπτη το απόγευμα, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Αγρινίου τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του “Κινήματος Αιτωλοακαρνάνων”.

Η πρωτοβουλία παρουσιάστηκε ως μια «εθελοντική μη κερδοσκοπική κίνηση πολιτών» , από τον επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής Λάζαρο Τσόλκα.

Το “Κίνημα” έχει σαν σκοπό να ενεργοποιήσει τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας, ενώ δέχεται , όπως επισημάνθηκε, στους κόλπους της πολίτες από όλη την Ελλάδα που ζουν στην περιοχή.
Όμως, δεν έχει την επιδίωξη να υποκαταστήσει τον ρόλο των βουλευτών ή άλλων θεσμών, όπως εξήγησε ο κ. Τσόλκας.

“Δεν χρηματοδοτούμαστε ούτε εξαρτόμαστε από πουθενά και ενεργοποιηθήκαμε πριν τις πρόσφατες εκλογές με σκοπό να δυναμώσει η φωνή του κοιμισμένου γίγαντα που λέγεται Αιτωλοακαρνανία”, σημείωσε ακόμη ο επικεφαλής του “Κινήματος”.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη πως το «Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων» έχει έντονη παρουσία το τελευταίο διάστημα στα social media και ειδικά στο facebook, ενώ ένας επιπλέον σκοπός του είναι να διευρύνει το “άνοιγμα” του στην τοπική κοινωνία, μέσα από διάφορες δράσεις

Στις αρχές του 2020 αναμένεται να γίνει και το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος, πιθανότατα στο Αγρίνιο, όπως ανακοινώθηκε.

Μετά το τέλος της παρουσίασης ακολούθησε διάλογος με τους πολίτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close