Γεγονότα

Κινδυνεύει -πάλι- η μισθοδοσία των εργαζομένων του δήμου Μεσολογγίου

 po-dimarxeio-mesΜετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων ΟΤΑ Αιτωλ/νίας που εδρεύει στο Μεσολόγγι, αποφασίστηκε ομόφωνα να εκδοθεί το εξής ψήφισμα:
«Αυτή τη στιγμή με διάφορες δικαστικές διεκδικήσεις, από επαγγελματικό συνεταιρισμό της περιοχής μας, και από ομάδα «συναδέλφων» μας του πρώην δήμου Αιτωλικού, προς το δήμο, από τοπικούς προμηθευτές και πρώην αιρετούς, προς το πνευματικό κέντρο και την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου, επιχειρείται η ικανοποίηση χρηματικών απαιτήσεών, ύψους πάνω από 500.000,00 Ευρώ με κατάσχεση των λογαριασμών του Δήμου και των Νομικών προσώπων αυτού.
Παρόλο που δεν αμφισβητούμε το νόμιμο δικαίωμα όλων των ομάδων, για ικανοποίηση των απαιτήσεων τους, θέλουμε να καταγγείλουμε, και να επισημάνουμε, ότι κάθε νόμιμο δεν είναι και ηθικό. Με την συγκεκριμένη μορφή διεκδίκησης, έχουμε επισημάνει επανειλημμένα, και όχι μόνο εμείς, ότι το πρόβλημα ρευστότητας του δήμου και των νομικών προσώπων του, θα οδηγηθεί σε άκρα, με άμεσο αντίκτυπο στην καταβολή της μισθοδοσίας όλου του προσωπικού, αλλά και της λειτουργίας της καθημερινότητας, με άμεσο αντίκτυπο στις προσφερόμενες υπηρεσίες προς του δημότες. Δηλώνουμε ότι τέτοιες πρακτικές μας βρίσκουν ριζικά αντίθετους, και θα σταθούμε και τώρα και στο μέλλον απέναντι και δυναμικά, σε όποιον της εφαρμόσει. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους να αναλογιστούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button