ΕξελίξειςΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

ΚΙΝΑΛ για Γεωπονική Σχολή: Προσπάθεια παραπλάνησης των Μεσολογγιτών και διχασμού των Αιτωλοακαρνάνων

Με ανακοίνωσή της, η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΙΝΑΛ, χαρακτηρίζει ψέμα το ότι η έδρα της Γεωπονική Σχολής θα είναι τελικά στο Μεσολόγγι. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, στην οποία γίνεται λόγος για “προσπάθεια παραπλάνησης των Μεσολογγιτών και διχασμού των Αιτωλοακαρνάνων από την κυβέρνηση” καμία απόφαση δεν έχει παρθεί και η Σύγκλητος απλώς γνωμοδότησε.

Αναλυτικά:

Η πολύπαθη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έγινε τις τελευταίες μέρες αντικείμενο της κυβερνητικής προπαγάνδας στο Νομό μας. Τα ψέματα των κυβερνητικών παραγόντων, δεν σταμάτησαν ακόμη και μετά την δεινή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ψέμα:
Η έδρα της Γεωπονικής Σχολής, μεταφέρεται στο Μεσολόγγι μετά από απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών, σύμφωνα με όσα δημοσίευσε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Η αλήθεια:
Η Σύγκλητος ακόμη κι αν πήρε τέτοια απόφαση, αυτή είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα και όχι εκτελεστικού, με βάση τις αρμοδιότητες της.

Η προσπάθεια παραπλάνησης των πολιτών του Μεσολογγίου και διχασμού των Αιτωλοακαρνάνων, λίγο πριν τις εκλογές, δεν θα πιάσει τόπο.
Τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ τελείωσαν, μαζί με τις αυταπάτες του.

Η λειτουργία του Πανεπιστημίου, πρέπει να έχει ως άξονα την ακαδημαϊκή επάρκεια των σχολών του και το συμφέρον των φοιτητών.

Το Πανεπιστήμιο, πρέπει να υπηρετεί την επιστήμη και την ακαδημαϊκή κοινότητα και όχι φτηνούς πολιτικαντισμούς.

Το Κίνημα Αλλαγής θα είναι εδώ για να διασφαλίσει
ότι η αναδιάρθρωση του Πανεπιστημίου, θα γίνει με ακαδημαϊκά κριτήρια, κατόπιν διαλόγου στην ακαδημαϊκή και τοπική κοινωνία.

Η Παιδεία δεν θα γίνει κυβερνητικό λάφυρο.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close