Αυτοδιοίκηση

Kι άλλος υποψήφιος στο Ξηρόμερο!

po-katsipanos

Μετά τον κ. Γαλανη, και ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κατσιπάνος, ανακοινώσε μέσα απο Ξηρομεριτικα blog πως θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος διαψεύδοντας πληροφορίες πως θα έχει και την στήριξη της Χρυσής Αυγής

Τάσος Κατσιπάνος: «Κατεβαίνω υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Ξηρομέρου»

Συγκεκριμένα, την πρόθεσή του να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου, ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Κατσιπάνος.

Να σημειωθεί ότι ο Αναστάσιος Κατσιπάνος ο οποίος κατάγεται από τις Φυτείες, είναι ο δεύτερος μέχρι στιγμής υποψήφιος δήμαρχος που έχει ανακοινώσει επίσημα την πρόθεσή του αυτή,


μετά τον Αστακιώτη επιχειρηματία Κώστα Γαλάνη.

Στη δήλωσή του ο Αναστάσιος Κατσιπάνος αναφέρει:

“Διαβάζοντας το άρθρο του MYTIKAS PRESS το οποίο αναδημοσιεύτηκε και στο ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS, έμεινα έκπληκτος και λυπήθηκα μ’ αυτή τη δημοσίευση, γιατί θα μπορούσα να ερωτηθώ πριν γίνουν οι διάφορες εικασίες.

Επίσης ουδέποτε σκέφτηκα η υποψηφιότητα μου να καλυφθεί από μια πολιτική ομπρέλα. Ο συνδυασμός μου είναι ένας ΚΑΘΑΡΟΣ συνδυασμός με υποψηφιότητες από όλους τους πολιτικούς χώρους και ανοιχτός σε κάθε ανεξάρτητο δημότη.

Αυτό θα το διαπιστώσετε μόλις μάθετε τα παλικάρια που με στηρίζουν τα οποία δεν θα αργήσουν να ανακοινωθούν ως υποψήφιοι.

Υ.Γ: ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

-ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ”

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button