Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κι άλλος αντιδήμαρχος στο στόχαστρο απατεώνων στο Μεσολόγγι

Νέα κρούσματα απόπειρας εξαπάτησης επιχειρηματιών σημειώθηκαν στο Μεσολόγγι, με τους επίδοξους απατεώνες να χρησιμοποιούν και πάλι το όνομα Αντιδημάρχου.

Πιο συγκεκριμένα αυτή τη φορά χρησιμοποίησαν το όνομα του Αντιδημάρχου Οικονομικών Σπύρου Βασιλείου, τηλεφωνώντας σε αρτοποιείο και ζητώντας μεγάλες ποσότητες προϊόντων λέγοντας ότι έχουν εντολή από τον Αντιδήμαρχο. Όμως έπεσαν πάνω σε πελάτη του φοροτεχνικού γραφείου του κ. Βασιλείου, ο οποίος πριν δώσει τα προϊόντα επικοινώνησε μαζί του και έτσι δεν προχώρησε στη συναλλαγή.

Επειδή και πριν από μερικές ημέρες παρόμοια περιστατικά σημειώθηκαν με την χρήση του ονόματος του Αντιδημάρχου Νίκου Καραπάνου, ο κ. Βασιλείου, καλεί όλους τους επιχειρηματίες να είναι προσεκτικοί και να μην κάνουν καμία συναλλαγή με ανθρώπους που παρουσιάζονται ως συνεργάτες δικοί του ή άλλων Αντιδημάρχων του Δήμου Μεσολογγίου. Προειδοποιεί ότι οι προμήθειες του Δήμου δεν γίνονται ούτε τηλεφωνικά, ούτε από άγνωστα πρόσωπα που απλά συστήνονται ως συνεργάτες των αιρετών. Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία η οποία ακολουθείται και διασφαλίζει την πληρωμή των επιχειρηματιών για τα προϊόντα που προμηθεύεται ο Δήμος.

Προφανώς και στην συγκεκριμένη περίπτωση οι επίδοξοι δράστες σκόπευαν να χρησιμοποιήσουν το κόλπο με την λάθος κατάθεση χρημάτων μέσω e-banking για να τους επιστραφεί το επιπλέον ποσό, οπότε το όνομα ενός Αντιδημάρχου ήταν απαραίτητο για να πειστεί για την… «φερεγγυότητά» τους ο επιχειρηματίας.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ – aixmi-news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button