ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Ενημέρωση του Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας: Εξ αποστάσεως συμβουλευτική υποστήριξη

Σε σχεδιασμό και οργάνωση εξ αποστάσεως συμβουλευτικής υποστήριξης των γονέων και μαθητών/τριών, προβαίνει το ΚΕΣΥ Αιτωλοακαρνανίας, γνωστοποιώντας και τους τρόπους επικοινωνίας.

Αναλυτικά, με σκοπό την κατά μέγιστο βαθμό διατήρηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και κυρίως της εκπαιδευτικής σχέσης και επαφής μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών που φοιτούν σε όλα τα εκπαιδευτικά πλαίσια (ΣΜΕΑΕ ή γενικά σχολεία με Παράλληλη Στήριξη ή άλλον τρόπο εκπαιδευτικής υποστήριξης),το Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας καλείται να προβεί σε σχεδιασμό και οργάνωση εξ αποστάσεως συμβουλευτικής υποστήριξης των γονέων και μαθητών/τριών της περιοχής ευθύνης του, που είτε έχουν αξιολογηθεί, είτε απευθύνονται προς την υπηρεσία μας πρώτη φορά, αξιοποιώντας τρόπους άμεσης ή έμμεσης υποστήριξης, ηλεκτρονικά (skype ή email) ή με τηλεφωνική επικοινωνία.

Προς το παρόν το Κ.Ε.Σ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη εξ αποστάσεως στο:

email: mail@kesy.ait.sch.gr
Τηλέφωνο: 2631055259
Skype | Εφαρμογή τηλε-επικοινωνίας (ύστερα από προσυνεννόηση)
και σε εξαιρετική ανάγκη στο
Κιν. Τηλέφωνο: 6972281885
“Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε στο ιστολόγιο (blog) της υπηρεσίας μας με εξειδικευμένες οδηγίες, το οποίο θα εμπλουτίζεται συνεχώς. https://blogs.sch.gr/kesyait/, καταλήγει η σχετική ενημέρωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button