Αθλητισμός

Κέρδη της ΕΠΣΝΑ στους διαιτητές

spo-diaitites

Ιδιαίτερα ενισχυμένη βγήκε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων του νομού μας από τις πρόσφατες ανακοινώσεις που αφορούν  τους πίνακες διαιτησίας την περίοδο που ξεκίνησε.

Η ΕΠΣΝΑ  παρουσιάζεται να έχει αυξήσει σημαντικά την παρουσία του Αιτωλοακαρνανικού ποδοσφαίρου στο  χώρο της διαιτησίας μιας και οι διαιτητές, οι βοηθοί , αλλά και οι παρατηρητές διαιτησίας  που υπάρχουν στις εθνικές κατηγορίες είναι αισθητά περισσότεροι από την προηγούμενη σεζόν. Όλοι περιμένουν πέραν από την μεγαλύτερη εκπροσώπηση που θα υπάρχει , αυτή να είναι και περισσότερο ποιοτική.
Στην Σουπερ Λίγκα ο Δημήτρης Στυλιαράς δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει τη  θέση του στον πίνακα των διαιτητών , ούτε και ο Πολυχρόνης Κωσταράς στους βοηθούς. Σε αυτούς όμως ήρθε να προστεθεί και ο πολλά υποσχόμενος  βοηθός διαιτητή Δημήτρης Ζυγούρης. Ο Βασίλης Τεροβίτσας παρέμεινε ο μοναδικός εκπρόσωπος  στους παρατηρητές της κατηγορίας.

Στην Football League ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος, μετά από μια αρκετά καλή διαιτητική παρουσία την προηγούμενη χρονιά, θα είναι και πάλι στον πίνακα των διαιτητών . Στους βοηθούς  στους ήδη υπάρχοντες Χουλιάρα, Πυλαρινό και Κολοσιώνη προστέθηκαν οι νεαροί Τσίκνας και Καλαμπόκης. Αύξηση είχαμε όμως και στους παρατηρητές μιας και στους «παλιούς» Τομαρά και Καψάλη στην κατηγορία ήρθαν οι Γιώργος Τάπραντζης και Γρήγορης Πάνου.
Σημαντικά ήταν τα κέρδη και στη Football league 2 όπου στους διαιτητές που αγωνίζονταν ήδη εκεί ( Παναγιώτη Κέκελο και Κώστα Διώτη) προστέθηκαν οι Δημήτρης Γκιάφης και Βαγγέλης Τσιρώνης. Στον πίνακα των βοηθών  βρίσκονται και εδώ 4 εκπρόσωποι ( Αντωνόπουλος, Κακατσίδης, Μπρέσιακας και Σπυριδόπουλος). Στους παρατηρητές διαιτησίας προστέθηκαν, στους Βασίλη Δανιά και Μιχάλη Γκέκα  που ήταν και πέρσι, οι Σπύρος Κέκελος και Γιώργος Κωνσταντίνου.
Τέλος στην 4η κατηγορία, όπου όσοι μετέχουν σε αυτή θα ορίζονται στα πρωταθλήματα υποδομής των εθνικών κατηγοριών,  στον πίνακα των  διαιτητών υπάρχουν οι  Κ. Λύτρας Μ. Ματσούκας και ο Θ. Χρέλιας.  Στους παρατηρητές είναι ο Γιώργος Ροκοπάνος , ενώ ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ο πίνακας των βοηθών διαιτητών όπου και εκεί αναμένεται να υπάρχει σημαντική συμμέτοχη.
Μέσα στον Σεπτέμβριο θα γίνει και η έκτακτη Γενική συνέλευση της Ένωσης η οποία θα έχει σαν αποκλειστικό θέμα  την τροποποίηση του καταστατικού λειτουργία της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button