ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Κέντρο Υγείας Μύτικα: Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο

Έπειτα από πολλά χρόνια αναμονής το νέο κτίριο παραδίδεται στην τοπική κοινωνία

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Κέντρου Υγείας Μύτικα.

Έτσι, έπειτα από πολλά χρόνια αναμονής το νέο κτίριο παραδίδεται στην τοπική κοινωνία


Η μετακόμιση στο νέο κτίριο είχε ξεκινήσει από τα τέλη Μάϊου ενώ η ολοκλήρωση του έργου είχε σημειώσει σοβαρές καθυστερήσεις, προκαλώντας αντιδράσεις σε κατοίκους και φορείς της περιοχής. Είναι χαρακτηριστικό πως το κτίριο είχε σχεδόν αποπερατωθεί από τα μέσα του 2019, όμως δεν παραδίδονταν. “Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα, όπως έχω πει πολλές φορές, στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και αυτό φυσικά μεταφράζεται εμπράκτως από τις αδιάλειπτες παρεμβάσεις μας στην περιφέρεια, με τις ενισχύσεις στις υγειονομικές μας μονάδες”, δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης κατά τη διάρκεια των εγκαινίων.

Πλέον το νέο κτίριο παραδίδεται στην τοπική κοινωνία. Στα εγκαίνια έδωσαν το «παρών» ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου Μιχάλης Σερασκέρης, οι βουλευτές Μάριος Σαλμάς, Κώστας Καραγκούνης και Γιώργος Βαρεμένος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Σαλμα, ο Υποδιοικητής Γιάννης Νικοπουλος, ο δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, πολιτευτές και δημοτικοί σύμβουλοι.

Η ανακοίνωση της 6ης ΥΠΕ:

Μια πολύ σημαντική ημέρα, η σημερινή για τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, αφού εγκαινιάστηκε και παραδόθηκε προς χρήση στο κοινό, μετά από πολλά χρόνια, το νέο κτίριο στο οποίο στεγάζεται το Κέντρο Υγείας Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας. Πρόκειται για το αίσιο τέλος, μιας μεγάλης και σύνθετης προσπάθειας του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη, ώστε να ετοιμαστούν όσο το δυνατό συντομότερα οι νέες εγκαταστάσεις, προκειμένου να γίνει η μεταφορά των υπηρεσιών.

“Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα, όπως έχω πει πολλές φορές, στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και αυτό φυσικά μεταφράζεται εμπράκτως από τις αδιάλειπτες παρεμβάσεις μας στην περιφέρεια, με τις ενισχύσεις στις υγειονομικές μας μονάδες”, δήλωσε μεταξύ άλλων, εμφανώς ικανοποιημένος ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης κατά τη διάρκεια των εγκαινίων.

Στη λιτή τελετή που έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου, παρέστησαν επίσης οι βουλευτές Μάριος Σαλμάς, Κώστας Καραγκούνης, Γιώργος Βαρεμμένος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Σαλμά, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλακης και ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ κ.Γιαννης Νικόπουλος.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button