Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κέντρο Υγείας Χαλκιοπούλων: Έως τις 12 Οκτωβρίου οι δωρεάν εξετάσεις από τις κινητές ιατρικές μονάδες (φωτο)

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησαν χθες, Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις που προσφέρονται κατόπιν ραντεβού από Κινητές Ιατρικές Μονάδες του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» σε συνεργασία με το Δήμο Αμφιλοχίας, στο Κέντρο Υγείας Χαλκιοπούλων.

Κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας των κινητών ιατρείων εξετάστηκαν περίπου 70 ασθενείς, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί κατά πολύ καθώς υπάρχει μεγάλος αριθμός ήδη κλεισμένων ραντεβού.


Οι ιατρικές ειδικότητες που προσφέρονται από το Εθνικό Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας – Κινητές Ιατρικές Μονάδες έως και την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, είναι: Γυναικολόγος, Διαιτολόγος, Καρδιολόγος, Νευρολόγος, Ορθοπαιδικός, Οφθαλμίατρος, Χειρουργός, Ψυχολόγος και ΩΡΛ.

Το πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων υλοποιείται από δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και βρίσκεται υπό την αιγίδα της Α’ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ είναι η πρώτη φορά που υλοποιείται στην κοινότητα Χαλκιοπούλων του Δήμου Αμφιλοχίας.

Καθώς η ηλεκτρονική διαδικασία προγραμματισμού ραντεβού έχει κλείσει, καλούνται όσοι δεν έχουν ραντεβού και ενδιαφέρονται για κάποια από τις προσφερόμενες ειδικότητες, να προσέλθουν αυτοπροσώπως στο Κέντρο Υγείας Χαλκιοπούλων για την εξυπηρέτησή τους, αναλόγως της διαθεσιμότητας των γιατρών.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap feta rizotto 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button