ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Σύγχρονο” στο Αγρίνιο: Εκπαίδευση υψηλού επιπέδου

Από το 1984 το Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Σύγχρονο” έχει μια μεγάλη παράδοση στην πρωτοπορία και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα κατάφερε να είναι ένα από τα φροντιστήρια που μπορούν να μιλήσουν για πραγματικά δοκιμασμένη επιτυχία.

Με μαθήματα εμπνευσμένα από σύγχρονες πρακτικές που ακολουθούνται σε όλο τον πλανήτη αλλά και από τη φαντασία τη δική μας και των μαθητών μας.

ΣΥΓΧΡΟΝΟ Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Δια Βίου Μάθησης

Ένα ιδανικό μέρος για να μάθετε ξένες γλώσσες και να προετοιμαστείτε για ακαδημαϊκή ή επαγγελματική επιτυχία. Η μεγάλη γκάμα εξωσχολικών δραστηριοτήτων που προσφέρουμε στους μαθητές μας κάνει την εκμάθηση της ξένης γλώσσας εύκολη και διασκεδαστική.

Με ατομικά και ομαδικά μαθήματα, με τη χρήση του, απαραίτητου πλέον, distancelearning και με όλες τις σύγχρονες μεθόδους και μέσα διδασκαλίας, όπως διαδραστικούς πίνακες, μάθηση μέσα από το τραγούδι και το θέατρο κ.α.

Το σχολείο μας εγγυάται εκπαίδευση υψηλού επιπέδου και προσιτά δίδακτρα. Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών  ΣΥΓΧΡΟΝΟ δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε καθένα από τους μαθητές μας ξεχωριστά και εξασφαλίζουμε να είναι ικανοποιημένοι και χαρούμενοι. Κάθε χρόνο η εκπαιδευτική μας ομάδα εργάζεται σκληρά για να δημιουργήσει προγράμματα που να δίνουν κίνητρα σε όλους τους μαθητές όλων των επιπέδων και ηλικιών.

Τα δοκιμασμένα στην πράξη προγράμματά μας και η εμπειρία 36 χρόνων στην ξενόγλωσση εκπαίδευση εξασφαλίζουν την επιτυχία των μαθητών μας. Οι καινοτόμες τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην εκπαιδευτική διαδικασία κάνουν τη διδασκαλία ενδιαφέρουσα και σύγχρονη.

θα μας βρείτε στο site μας www.synhrono.gr

και στη σελίδα μας στο facebook

Ζωοδόχου Πηγής 16, Αγρίνιο τηλέφωνο  26410-27983

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button