ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Ο Νίκος Καζαντζής για το ΚΕΠ Αγίου Κων/νου: “Άλλοι εργάστηκαν, άλλοι κομπάζουν…”

Το γεγονός ότι χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο, η λειτουργία του ΚΕΠ στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου καθυστέρησε αδικαιολόγητα, στηλιτεύει ο Νίκος Καζαντζής.

Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος, αναφέρει πως από τον Ιούνιο του 2016, ήταν σχεδόν όλα έτοιμα, ομως η δημοτική αρχή προχώρησε στα εγκαίνια, προεκλογικά.

Αναλυτικά η δήλωση:

“Προς αποκατάσταση της αλήθειας, η οποία τον τελευταίο καιρό βασανίζεται στον βωμό της σκοπιμότητας και της πολιτικής απραξίας της απερχόμενης δημοτικής Αρχής, πρέπει να αναφέρω τα κάτωθι για το ΚΕΠ Αγίου Κων/νου Δήμου Αγρινίου.

Η αλήθεια είναι ότι όταν ανέλαβα Αντιδήμαρχος το 2014 διαπίστωσα ότι υπήρχαν δύο ΚΕΠ στο Αγρίνιο σε κοντινή απόσταση, εκ των οποίων το ένα σε μισθωμένο κτίριο.

Δεδομένου ότι είχαμε δεσμευτεί ότι θα σταματήσουμε την λειτουργία υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου σε μισθωμένα κτίρια πρότεινα, σχεδίασα και δρομολόγησα την διακοπή λειτουργίας του ενός ΚΕΠ και την συγχώνευσή του στο άλλο, το οποίο λειτουργεί μέχρι σήμερα.

Παράλληλα σχεδιάστηκε η λειτουργία ενός ΚΕΠ στον Άγιο Κων/νο.

Από τότε και μέχρι την αποχώρησή μου από την Δημοτική Αρχή τον Ιούνιο του 2016 έγιναν διάφορες προσπάθειες ώστε να λειτουργήσει το ΚΕΠ Αγίου Κων/νου στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου. Από το 2016 μέχρι και το 2019 δεν έγινε καμία απολύτως ενέργεια για μία απόφαση που είχε ληφθεί και περίμενε την υλοποίησή της.

Μόλις τρεις μήνες πριν τις εκλογές τελικά λειτουργεί το ΚΕΠ που είχε σχεδιασθεί, και δρομολογηθεί από εμένα.

Χωρίς καμία έκπληξη, άκουσα τον κ. Παπαναστασίου να κομπάζει ότι υλοποίησε ένα όραμά του, σε μία φιέστα όπου δεν έγινε ούτε μία αναφορά σε αυτούς που πραγματικά ασχολήθηκαν με το θέμα.

Αυτό είναι το λιγότερο όμως.

Το σημαντικό είναι ότι η υπηρεσία λειτουργεί προς όφελος των συνδημοτών μας.

Απλά να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας τίνος όραμα ήταν και ποιοι εργάστηκαν γι’ αυτό.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button