Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Καζαντζής για ασφαλτοστρώσεις: “Ο κόσμος ταλαιπωρείται και ο Δήμαρχος επαίρεται για έργο που συνεχίζεται”

Δριμεία κριτική στον Γιώργο Παπαναστασίου για τις ασφαλτοστρώσεις στο Αγρίνιο ασκεί με νέα ανακοίνωσή του ο Νίκος Καζαντζής, υποψήφιος Δήμαρχος με τον συνδυασμό “Ο τόπος μας αξίζει”.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καζαντζής τονίζει ότι “Δρόμοι έχουν αποκλειστεί, ο κόσμος ταλαιπωρείται, η κυκλοφορία υπερφορτώνεται δραματικά. Και όμως, ο Δήμαρχος επαίρεται για έργο που συνεχίζεται”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ασφαλτοστρώσεις και ανάπτυξη

Ζούμε εδώ και έναν (1) μήνα περίπου την λογική της παλαιοκομματικής πολιτικής, όπου με πασπαλίσματα και ξεσκονίσματα προσπαθεί η δημοτική Αρχή να παραπλανήσει και να διασώσει ό,τι μπορεί.

Δρόμοι έχουν αποκλειστεί, ο κόσμος ταλαιπωρείται, η κυκλοφορία υπερφορτώνεται δραματικά. Και όμως, ο Δήμαρχος επαίρεται για έργο που συνεχίζεται.

Ξεχνά όμως ότι : 1) Με βιαστικές και απελπισμένες ενέργειες δεν γίνεται σωστή δουλειά, 2) Το έργο των ασφαλτοστρώσεων μπορούσε να έχει γίνει τον Αύγουστο του 2018 όταν ο κόσμος έλειπε κατά μεγαλύτερο ποσοστό του σε διακοπές, 3) Είτε με ασφαλτοστρώσεις είτε χωρίς αυτές τα μαγαζιά στους δρόμους της πόλης πάλι θα είναι ερμητικά κλειστά λόγω μηδενικής εμπορικής κίνησης 4) Οι τακτικές Μαυρογιαλούρου προκαλούν θυμηδία και σαρκασμό.

Χωρίς να γνωρίζω τεχνικά θέματα, με ενημερώνουν ειδικοί, ότι η άσφαλτος πρέπει να έχει υψηλή θερμοκρασία όταν στρώνεται, περίπου 140 βαθμούς. Σήμερα με την βροχή εφαρμόστηκαν οι κανόνες και οι προδιαγραφές; Ή θα ακούσουμε ότι είναι ψυχρή άσφαλτος. η οποία όμως περιέχεται σε σακουλάκια;

Έτσι λοιπόν αποδεικνύεται ότι αυτό που όλη η αντιπολίτευση ισχυρίζεται τα προηγούμενα χρόνια είναι βάσιμο. Περί προχειρότητας δηλαδή. Και η λαϊκή ρήση ότι: όταν οι άνθρωποι σχεδιάζουν ο Θεός γελάει.

Νίκος Καζαντζής
Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου
πρ. Αντιδήμαρχος Αγρινίου
υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου

Ετικέτες

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close