Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καυτή ημέρα σήμερα στο Αγρίνιο – Η δεύτερη υψηλότερη θερμοκρασία στη Γαβαλού

Στο μετεωρολογικό σταθμό Γαβαλούς η θερμοκρασία έφτασε τους 36.2 βαθμούς Κελσίου

Για άλλη μια ημέρα η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά διατηρήθηκε σε υψηλές για την εποχή τιμές, αφού τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης 25/05, η θερμοκρασία στο μετεωρολογικό σταθμό της Σπάρτης έφτασε τους 36.5 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι οκτώ μεγαλύτερες μέγιστες θερμοκρασίες της Τρίτης 25/05, παρουσιάζονται στον ενσωματωμένο Πίνακα, της παρακάτω εικόνας.

Στην περιοχή του Αγρινίου μάλιστα, καταγράφηκε, η δεύτερη μεγαλύτερη θερμοκρασία σήμερα καθώς έφτασε τους 36.2 βαθμούς Κελσίου.

Πίνακας. Οι οκτώ μεγαλύτερες μέγιστες θερμοκρασίες την Τρίτη 25/05, όπως καταγράφτηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. Η εικόνα προέρχεται από τη μετεωρολογική κάμερα στη Λίνδο της Ρόδου (ιδιοκτησίας SV5KKU_Lakis) και ανήκει στο δίκτυο καμερών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Η εικόνα προέρχεται από την κάμερα στην περιοχή της Λίνδου στη Ρόδο, η οποία ανήκει στο δίκτυο καμερών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. Περισσότερες όμορφες εικόνες από διάφορα μέρη της χώρας μας, μπορείτε να δείτε στις μετεωρολογικές κάμερες του δικτύου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button